рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo Rifter (2018-) okrugle – Zubri 221854

3.780 рсд

SKU: GTC1679 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO RIFTER (2018-) OKRUGLE – ZUBRI 221854

Gumene patosnice za Pezo Rifter (2018-) su pravi izbor za sve one koji žele da zaštite svoj automobil i održe njegov enterijer u perfektnom stanju. Ove gumene patosnice su izuzetno kvalitetne i ne emituju neprijatne mirise.

TIPSKE GUMENE PATOSNICE
Sve naše gumene patosnice su tipske, originalne i savršeno odgovaraju za Pezo Rifter (2018-) model automobila. Možete biti potpuno sigurni da će patosnice iz našeg asortimana bez problema odgovarati vašem vozilu.

MODERNI DIZAJN I PRECIZNE DIMENZIJE
Ove gumene patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, dok neki modeli mogu imati samo prednje dve patosnice. Patosnice su modernog dizajna i izrađene sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem Pezo Rifter (2018-) automobilu.

FIKSATORI ZA DODATNU SIGURNOST
Prednje dve patosnice su opremljene fiksatorima koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Ovi fiksatori se nalaze samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Montaža ovih patosnica ne zahteva nikakve dodatne modifikacije.

VISOKA ČISTOĆA I IZDRŽLJIVOST
Rub patosnica ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg Pezo Rifter (2018-) automobila. Ove gumene patosnice su vrlo jednostavne za održavanje i ne emituju neprijatne mirise poput nekih jeftinijih alternativa. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna. Takođe, sertifikovane su od strane TUV-a i svi materijali korišćeni u proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

SPECIFIKACIJA:
– Cena: 1 set gumenih patosnica
– Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica kako biste pronašli najbolje rešenje za vaš Pezo Rifter (2018-) automobil. Uverite se i sami u visoki kvalitet i dostupne opcije koje vam nudimo.

PREDNOSTI

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju za Pezo Rifter (2018-) model automobila
  • Moderan dizajn i precizne dimenzije za idealno pristajanje
  • Fiksatore koji osiguravaju dodatnu sigurnost
  • Ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Visina ruba od 12mm za čist enterijer
  • Jednostavne za održavanje i bez mirisa
  • Sertifikovane od strane TUV-a i bezbedni materijali
  • Dostupne u više boja, zavisno od modela i tipa vozila

Uz gumene patosnice Pezo Rifter (2018-) okrugle – Zubri 221854, očuvaćete čistoću i kvalitet vašeg automobilskog enterijera. Ne brinite o prljanju i istrošenosti poda vašeg vozila, jer ćete sa ovim patosnicama imati pouzdanu zaštitu. Nabavite set gumenih patosnica već danas i uverite se u kvalitet koji nudimo!

[BUY NOW – KUPITE SADA]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja