рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo Expert II (2006-) 2. red – Frogum 542971

2.880 рсд

SKU: GTC1327 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO EXPERT II (2006-) 2. RED – FROGUM 542971

Gumene patosnice za Pezo Expert II

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visokokvalitetne i otporne

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Proizvedene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. TUV sertifikovane su i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena i zemlja proizvodnje/uvoza

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Proizvedene su u Poljskoj.

Pogledajte našu ponudu gumenih i tepih patosnica

Ako tražite gumene ili tepih patosnice za svoje vozilo, ne propustite da pogledate našu kompletnu ponudu. Tamo ćete pronaći različite modele i dizajne patosnica koje će sigurno zadovoljiti vaše potrebe.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet
  • Nedvosmislena odgovarajuća veličina za vaš automobil
  • Lake za održavanje

Nemojte propustiti priliku da sebi obezbedite kvalitetne i funkcionalne gumene patosnice za vaš Pezo Expert II! Kliknite ovde i poručite ih odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja