рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo Expert (2007-2016) Prednje – Zubri 212662

3.780 рсд

SKU: GTC1892 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO EXPERT (2007-2016) PREDNJE – ZUBRI 212662

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju potpunu zaštitu enterijera vašeg vozila. Material od kojeg su izrađene ove gumene patosnice je visokog kvaliteta i ne emituje nikakve neprijatne mirise. Bez brige o neprijatnim mirisima u vašem automobilu!

Savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Pezo Expert model od 2007. do 2016. godine. Bez obzira na model ili tip vozila, ove gumene patosnice će savršeno se uklopiti. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, pružajući potpunu zaštitu. U određenim modelima i tipovima vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na varijacije, garantujemo da će patosnice savršeno odgovarati vašem vozilu.

Modernog dizajna i dodatno ojačane za dugotrajnost

Ove gumene patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija. Njihov dizajn će se savršeno stilski uklopiti u enterijer vašeg vozila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. To znači da ćete dugo uživati u odličnoj zaštiti i izgledu ovih patosnica.

Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Nudimo vam gumeni auto patosnice koje su izuzetno lake za održavanje. Nećete imati problem sa nečistoćom ili neprijatnim mirisima. Ove patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je fleksibilna i lako se čisti. Bez brige o tome kako ćete održavati patosnice ili o neprijatnim mirisima koji ponekad dolaze sa patosnicama lošijeg kvaliteta.

Bezbednost i sertifikacija

Gumene patosnice koje vam nudimo su TUV sertifikovane. Ovo je dodatna potvrda kvaliteta i bezbednosti ovih proizvoda. Materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenej od strane Evropske Unije. Za nas je važno da vam pružimo samo najbolje proizvode, a ovo je još jedan dokaz da su naše gumene patosnice vrhunskog kvaliteta.

Specifikacije

  • Model: Pezo Expert
  • Godište: 2007-2016
  • Tip: Prednje
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela i tipa vozila)
  • Set: Dve prednje i dve zadnje patosnice (set može sadržati samo prednje dve patosnice u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i zaštita bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Moderan dizajn i dodatno ojačane za dugotrajnost
  • Lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine

Naručite već danas gumene patosnice Pezo Expert i obezbedite vrhunsku zaštitu enterijera vašeg vozila. Uživajte u kvalitetu, sigurnosti i izdržljivosti koje ove patosnice pružaju.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja