рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 508 SW (2011-2018) – Lampa 24357

5.200 рсд

SKU: GTC1325 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO 508 SW (2011-2018) – LAMPA 24357

Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

PREDNOSTI GUMENIH PATOSNICA

  • Kvalitetna izrada: Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.
  • Laka za održavanje: Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.
  • Dodatan učvršćivač: Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.
  • Visok rub: Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.
  • Sertifikovane: Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Uštedite vreme i energiju održavajući čistoću vašeg vozila uz ove izuzetne gumene patosnice. Bez obzira na vremenske uslove, vaš automobil će uvek izgledati uredno i čisto.

Iskustvo u korišćenju

Pri korišćenju ovih guminih patosnica na mom vozilu, primetio/la sam da su izuzetno otporne i izdržljive. Tokom vožnje, patosnice se ne pomeraju i savršeno se uklapaju u prostor vozila. Ne morate brinuti o prljavšitini koja se može zadržavati na običnim patosnicama, jer ove gumene patosnice visokog randa čuvaju vaš automobil čistim.

Naš automobil je naša druga kuća, zar ne? Kada vozim, želim se osećati udobno i sigurno. Sa ovim gumenum patosnicama, imam potpuno poverenje da će moj automobil biti zaštićen od prljavštine i vlage.

U poređenju sa drugim sličnim patosnicama koje sam koristio/la u prošlosti, gumene patosnice Pezo 508 SW (2011-2018) – Lampa 24357 pružaju izuzetno zadovoljstvo korisnicima. Pružajući precizan fit, izdržljivost i jednostavnost održavanja, ove patosnice su definitivno najbolji izbor za vaše vozilo.

PREDNOSTI:

  • Kvalitetna izrada od gume visoke gustine
  • Lake za održavanje
  • Dodatan učvršćivač na vozače
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja