рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 208 II 3 vrata (2012-2018) – Lampa 24357

5.200 рсд

SKU: GTC1320 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO 208 II 3 VRATA (2012-2018) – LAMPA 24357

Auto patosnice bez mirisa

Auto patosnice su neizostavan dodatak svakom vozilu. Ako tražite gumene patosnice visokog kvaliteta koje će savršeno odgovarati vašem Peugeotu 208 II sa 3 vrata (modeli između 2012. i 2018. godine), Lampa 24357 je pravi izbor za vas.

Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Bez obzira na to koliko vremena provedete u svom vozilu, možete biti sigurni da nećete osećati neugodan miris gume.

Tipske patosnice za perfektno prianjanje

Lampa 24357 gumene patosnice su izuzetno precizno izrađene kako bi bez greške odgovarale vašem Peugeotu 208 II sa 3 vrata. Ove patosnice su originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem automobilu. U setu dobijate dve prednje i dve zadnje patosnice koje su upravo napravljene za vaš Peugeot 208 II sa 3 vrata.

Prednost ovih patosnica je u tome što poseduju fiksator na prednjim dve patosnice koji dodatno osigurava da se patosnice ne pomeraju tokom vožnje. Ovo je važno osobito kod prednjih patosnica, gde je fabrika predvidela upotrebu fiksatora. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Jednostavna upotreba i održavanje

Lampa 24357 gumene patosnice ne zahtevaju nikakve modifikacije kako bi se savršeno uklopile u vaše vozilo. Jednostavno ih postavite na pod vašeg Peugeota 208 II sa 3 vrata i spremni ste za vožnju. Uz visoku od 12mm, rub patosnice dodatno štiti unutrašnjost vašeg vozila od prljavštine i vlage.

Kada je u pitanju održavanje, ove gumene patosnice su izuzetno lake za čišćenje. Kvalitetna guma visoke gustine omogućava fleksibilnost patosnica, ali istovremeno ih čini otpornim na svakodnevno habanje. Nemate više potrebe da brinete o neugodnim mirisima koje neke lošije kvalitete patosnica mogu imati.

Sertifikovane i bezbedne

Lampa 24357 gumene patosnice su TUV sertifikovane, pružajući vam dodatnu sigurnost u njihovu kvalitetu i funkcionalnost. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice proizvedene u skladu sa najvišim standardima.

Prednosti:

  • Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje precizno odgovaraju Peugeotu 208 II sa 3 vrata (2012-2018)
  • Jednostavna instalacija i održavanje
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatno učvršćivanje
  • Ojačana vozačeva patosnica za dugotrajnost
  • Rub visine 12mm za čišću unutrašnjost vozila
  • Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine
  • TUV sertifikovane i bezbedne

Nabavite Lampa 24357 gumene patosnice za vaš Peugeot 208 II sa 3 vrata i uživajte u čistoći i praktičnosti. Ne gubite vreme i dodajte ove izuzetne patosnice u svoju korpu odmah.

Link za poručivanje

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja