рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 108 (2014-) – Zubri 214784

3.780 рсд

SKU: GTC1876 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO 108 (2014-) – ZUBRI 214784

Gumene patosnice za Pezo 108 (2014-) su izuzetno kvalitetne, bez neprijatnih mirisa. Ove patosnice su tipske, što znači da su originalne i savršeno odgovaraju za Pezo 108 (2014-). Bez obzira na model i tip vozila, set patosnica uvek sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

MODERAN DIZAJN I PRECIZNE DIMENZIJE

Naše gumene patosnice su modernog dizajna i imaju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem Pezo 108 (2014-). Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u skladu sa modelom i tipom vašeg vozila.

FIKSATORI ZA DODATNU SIGURNOST

Da bismo dodatno osigurali stabilnost patosnica i sprečili njihovo pomeranje, prednje dve patosnice imaju fiksatore. Ova opcija je fabrički predviđena i obezbeđuje sigurnost tokom vožnje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana, što produžava vek trajanja patosnice. Za korišćenje naših gumene patosnica nećete morati da vršite nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara Pezo 108 (2014-) modelu vozila.

DODATNA ČISTOĆA S RUBOM VISINE 12MM

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što obezbeđuje dodatnu čistoću enterijera vašeg vozila. Na ovaj način, vaš automobil će ostati uredan i čist, bez obzira na spoljne uslove. Gumene patosnice za Pezo 108 (2014-) su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise, za razliku od nekvalitetnih patosnica na tržištu. Naše patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je veoma fleksibilna. Takođe, naše gumene patosnice poseduju TUV sertifikat i svi korišćeni materijali se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

PREDNOSTI:

  • Izuzetna kvaliteta bez neprijatnih mirisa
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Fiksatori za dodatnu sigurnost

Nabavite gumene patosnice za Pezo 108 (2014-) i obezbedite dodatnu čistoću i sigurnost svom vozilu. Kupovinom ovog seta patosnica, dobijate visoko kvalitetne proizvode koji će savršeno odgovarati vašem Pezo 108 (2014-). Razmislite o tome koliko je vaš automobil izložen svakodnevnim prljavštinama i habanju enterijera tokom vožnje. Našim gumene patosnicama ćete sprečiti oštećenja i istrošenost, čuvajući vrednost vašeg vozila. Ne čekajte, već sada nabavite gumene patosnice za Pezo 108 (2014-)!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja