рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 107 (2005-2014) – Zubri 214784

3.780 рсд

SKU: GTC2019 Kategorije: ,

Gumene patosnice Pezo 107 (2005-2014) – Zubri 214784

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez mirisa

Gumene patosnice su nedvosmisleno dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem Pezo 107 (2005-2014) automobilu. Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, ove patosnice su TUV sertifikovane i proizvedene po najvišim standardima. Jedinstveni dizajn obezbeđuje potpuno prilagođavanje enterijeru vašeg vozila, pružajući vam izuzetnu zaštitu i estetski izgled.

Najbolja zaštita za vaše vozilo

Unutrašnjost vašeg automobila će biti zaštićena od prljavštine, vlage i habanja zahvaljujući ovim gumama patosnicama. Njihova tačna dimenzija i precizno prilagođavanje osigurava da svaka patosnica savršeno odgovara svakom delu poda, sprečavajući prolazak prljavštine ili vlage.

Jednostavno održavanje i dugotrajnost

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne zadržavaju neprijatne mirise gume koje neki jeftiniji modeli mogu imati. Visoki rub patosnica, sa visinom od 12mm, osigurava da se prljavština zadržava na patosnici i ne dospeva na pod vašeg vozila. Izuzetna fleksibilnost gume omogućava vam jednostavno postavljanje i vađenje patosnica po potrebi.

Potpuna sigurnost i bezbednost

Gumene patosnice Pezo 107 (2005-2014) – Zubri 214784 su proizvedene u skladu sa visokim standardima bezbednosti. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ove patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice koji sprečavaju njihovo pomeranje i čvrsto ih drže na mestu.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet gume
  • Tačno prilagođavanje enterijeru vozila
  • Visoka sigurnost i bezbednost

Napomena:

Cena je za 1 set gumene patosnice.


Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica ovde.


Neka vaš Pezo 107 izgleda kao nov uz gumene patosnice vrhunskog kvaliteta! Kupite sada i osigurajte potpunu zaštitu svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja