рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Zafira Life (2016-) okrugle – Zubri 221094

3.780 рсд

SKU: GTC1239 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL ZAFIRA LIFE (2016-) OKRUGLE – ZUBRI 221094

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su neophodan dodatak za svaki automobil. Kvalitetne gumene patosnice zaštitiće vaše vozilo od nečistoća i istrošenosti. Gumene patosnice brenda Zubri su vrhunskog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa i pružaju izuzetnu zaštitu za vaš Opel Zafira Life (2016-) automobil.

Tipske, originalne i precizne dimenzije

Gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model automobila. Set patosnica čini dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, savršeno prilagođene vašem Opel Zafira Life (2016-) automobilu. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Dodatno ojačane i fiksirane patosnice

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim dveju patosnica kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Zahvaljujući ovim karakteristikama, patosnice savršeno pristaju i ostaju na mestu tokom vožnje.

Visok rub za čistoću enterijera

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na to da li je napolju suvo ili kišovito, patosnice će zadržati prljavštinu, vlagu ili blato na svojoj površini, sprečavajući pritom zaprljanje i habanje originalnih podloga vašeg automobila.

Sertifikovane bezbednosti i lako održavanje

Gumene patosnice Zubri su TUV sertifikovane i proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ove patosnice su izuzetno fleksibilne, lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, što je često slučaj sa patosnicama nižeg kvaliteta.

Odličan izbor za vaš Opel Zafira Life (2016-) automobil

Gumene patosnice Zubri su odličan izbor za vaš Opel Zafira Life (2016-) automobil. Uz njihovu pomoć, vaš automobil će izgledati elegantno i stilizovano, dok ćete istovremeno osigurati dugotrajnu zaštitu za podove. Njihove tipske dimenzije i precizno prilagođeni dizajn garantuju odlično pristajanje i maksimalnu efikasnost.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i precizne dimenzije
  • Dodatno ojačane i fiksirane patosnice

Napomena: Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.
Štitite svoj automobil i unapredite njegov izgled uz gumene patosnice Zubri! Poručite odmah i iskoristite sve prednosti ovog vrhunskog dodatka za vaš Opel Zafira Life (2016-).

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja