рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Mokka X (2017-) – Zubri 218064

3.780 рсд

SKU: GTC1648 Kategorije: ,

Gumene patosnice Opel Mokka X (2017-) – Zubri 218064

GUMENE PATOSNICE KOJE ĆE OBEZBEDITI SAVRŠENU ZAŠTITU VOZILA

Kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju maksimalnu zaštitu vašem Opel Mokka X vozilu. Jedinstvena karakteristika ovih patosnica je odsustvo neprijatnih mirisa koji se često javljaju kod jeftinijih modela. Isto tako, patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju Opel Mokka X modelu vozila. U setu se dobijaju dve prednje i dve zadnje patosnice. Sve dimenzije patosnica su precizno izrađene kako bi savršeno odgovarale vašem vozilu i obezbedile potpunu pokrivenost. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Moderan dizajn i različite boje

Patosnice se izrađuju u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Osim što pružaju izvanrednu zaštitu, ove gumene patosnice imaju i moderan dizajn koji se savršeno uklapa u enterijer vašeg Opel Mokka X vozila.

Laka instalacija i održavanje

Patosnice su veoma jednostavne za postavljanje, bez potrebe za dodatnim modifikacijama. Takođe, ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje. Kvalitetna guma visoke gustine i visina ruba od 12mm obezbeđuju čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Takođe, patosnice ne zadržavaju neprijatne mirise, što je čest problem kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Sigurnost i sertifikacija

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu pouzdanost i sigurnost. Svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni u kvalitet ovih patosnica.

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Boje: Crna, antracit (tamno-siva), bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice
  • Fiksatori: Da, na prednjim patosnicama (fabrički predviđeno)
  • Visina ruba: 12mm
  • Bez neprijatnih mirisa

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Moderan dizajn i različite boje
  • Jednostavna instalacija i održavanje
  • Sigurnost i sertifikacija

Napravite pravi izbor za svoje Opel Mokka X vozilo i zaštitite unutrašnjost na najbolji mogući način!

Ukoliko želite dodatne informacije ili želite da pogledate i ostale modele gumene i tepih patosnica, posetite našu internet prodavnicu OXO MARKET. Ne propustite priliku da obezbedite najbolju zaštitu svom automobilu!

DA ILI NE: Da li želite najkvalitetniju zaštitu za vaš Opel Mokka X automobil? Ako je odgovor DA, onda je ova ponuda idealna za vas! Rezervišite svoj set gumenih patosnica već danas i uverite se u njihov izuzetan kvalitet i funkcionalnost.

Prednosti

  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Moderan dizajn i različite boje
  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja