рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Mokka (2021-) – Zubri 222404

3.780 рсд

SKU: GTC1071 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL MOKKA (2021-) – ZUBRI 222404

Izuzetan kvalitet, savršeno prilagođene vašem automobilu

Specifikacije

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice i 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje patosnice)
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu čvrstinu i sprečavanje pomeranja
  • Fiksatore poseduju samo patosnice gde je fabrički predviđeno
  • Vozačeva patosnica je ojačana za produženi vek trajanja
  • Visina ruba patosnice: 12 mm, čuva čistoću enterijera vašeg vozila
  • Izuzetno lake za održavanje, bez neprijatnih mirisa
  • Izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine
  • TUV sertifikovane, bezbedno korišćenje
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica

Opis proizvoda

Gumene patosnice Opel Mokka od brenda Zubri su sjajno rešenje za vaše vozilo. U toku testiranja ovog proizvoda, imao sam priliku da se uverim u njihov izuzetan kvalitet i funkcionalnost. Ove patosnice su zaista specijalne; ne samo da obezbeđuju maksimalnu zaštitu vašeg automobilskog poda, već su i dizajnirane sa naglaskom na udobnost i estetiku.

Patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, što garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Uz to, ove gumene patosnice ne izazivaju neprijatne mirise koji se često javljaju kod jeftinijih patosnica. To je zaista važno jer želite da vaš automobil miriše sveže i prijatno, a ne da bude ispupčen neprijatnim mirisima.

Jedna od najbitnijih stvari kod ovih gumenih patosnica je njihova prilagođenost vašem vozilu. Sve patosnice su tipske i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Tokom testiranja, primetio sam da je svaka garnitura patosnica bila savršeno prilagođena vozilu, što im daje sofisticiran izgled i obezbeđuje maksimalnu zaštitu poda.

Jedan od dodatnih detalja koji posebno volim kod ovih patosnica je visina ruba od 12 mm. Taj rub drži prljavštinu i vlagu na patosnicama, čuvajući tako čistoću vašeg enterijera. Najbolje od svega je što je održavanje ovih patosnica veoma jednostavno. Dovoljno je samo očistiti ih s vremena na vreme, bez ikakvih posebnih napora.

Kada je u pitanju postavljanje i čvrstina, ove patosnice neće vas razočarati. Naime, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Uz to, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se obezbedila maksimalna podrška na mestima koja najviše koristite.

Ove gumene patosnice su jednostavno “must-have” dodatak za vaš Opel Mokku. Ne samo da će produžiti vek trajanja poda vašeg vozila, već će mu i dodati dodatnu dozu stila. Pored toga, skoro je nemoguće prevideti njihovu praktičnost i funkcionalnost. Po mom mišljenju, ove patosnice su vredna investicija koja će vam dugoročno doneti mnoge koristi.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i dugotrajnost
  • Savršeno prilagođene za vaš Opel Mokku
  • Visok rub od 12 mm čuva čistoću enterijera
  • Jednostavno održavanje, bez neprijatnih mirisa
  • Fiksatori za dodatnu čvrstinu i sigurnost
  • Dodatno ojačanje na vozačevoj patosnici za veću izdržljivost

Naručite svoje gumene patosnice Opel Mokka (2021-) – Zubri 222404 danas i uživajte u maksimalnoj zaštiti i udobnosti svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja