рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Insignia (2013-2017) – Zubri 219774

3.780 рсд

SKU: GTC1644 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL INSIGNIA (2013-2017) – Zubri 219774

Gumene patosnice visokog kvaliteta za Vaš automobil

Gumene patosnice Zubri su izuzetno kvalitetne i ne emituju neprijatne mirise. Ove auto patosnice su dizajnirane da savršeno odgovaraju modelu Opel Insignia (2013-2017) i pruže optimalnu zaštitu vašem vozilu.

Tipske patosnice koje pristaju bez greške

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Možete biti sigurni da će ove patosnice savršeno pristajati vašem Opel Insignia automobilu.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, a u nekim slučajevima može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to koji model imate, ove gumene patosnice će se savršeno uklopiti u vaše vozilo.

Snažan fiksator za dodatnu sigurnost

Patosnice su opremljene fikserima koji se nalaze na prednjim patosnicama kako bi ih dodatno učvrstile i sprečile njihovo pomeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja. Ove patosnice su veoma jednostavne za montažu i ne zahtevaju nikakve modifikacije na vašem vozilu.

Visokokvalitetni materijali za dugotrajnost

Gumene patosnice su proizvedene od visoko guste i fleksibilne gume koja je vrhunskog kvaliteta. Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice pružaju dodatnu zaštitu i čistoću vašem enterijeru. Takođe, ove patosnice su TUV sertifikovane i sve korišćene materijale odobrava Evropska Unija.

Cena i poreklo proizvoda

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Proizvod je uvezen iz Češke, što garantuje njegovu visoku kvalitetu i pouzdanost. Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pronađite savršene dodatke za vaš automobil.

Prednosti

  • Visokokvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Sertifikovane i bezbedne materijale odobrava Evropska Unija

ZAŠTITITE UNUTRAŠNJOST SVOG AUTOMOBILA SA GUMENIM PATOSNICAMA OPEL INSIGNIA (2013-2017) – ZUBRI 219774!
Pobrinite se da vaš automobil bude zaštićen i čist sa gumene patosnice koje pružaju savršeno prileganje i visok stepen zaštite. Uz njihov moderan dizajn i precizne dimenzije, ove patosnice će učiniti vašu vožnju još prijatnijom.

Napomena: Ova opisivanja proizvoda su zasnovana na informacijama o proizvodu koje su dostavljene od strane proizvođača. Molimo vas da proverite sve detalje direktno na OXO MARKET-u kako biste bili sigurni da je proizvod koji želite da kupite savršeno usklađen sa vašim zahtevima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja