рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Corsa C (2000-2006) Prednje – Frogum 0705P

3.240 рсд

SKU: GTC1436 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL CORSA C (2000-2006) PREDNJE – FROGUM 0705P

Visokokvalitetne gumene patosnice za vaš automobil

Gumene patosnice su neizostavan dodatak svakom vozilu. Ako želite da vaš Opel Corsa C (2000-2006) izgleda sjajno i ostane zaštićen, onda su Frogum 0705P prednje gumene patosnice pravi izbor za vas.

Bezbedne i originalne patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. To znači da ćete dobiti patosnice koje savršeno odgovaraju dimenzijama vašeg Opel Corsa C.

Jednostavno postavljanje i sigurnost tokom vožnje

Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice. Montaža je veoma jednostavna i ne zahteva dodatne modifikacije. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Vaša sigurnost nam je važna, zato su predviđeni fikstori fabrički ugrađeni.

Dugotrajnost i lako održavanje

Kvalitetna guma visoke gustine obezbeđuje dugotrajnost ovih patosnica. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise gume, kao što imaju neke patosnice lošijeg kvaliteta.

Certifikovane i sigurne

Frogum 0705P gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi odobrenoj od strane Evropske Unije.

Prednosti:

  • Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Tipske i originalne patosnice
  • Dodatni fikstori za sigurnost tokom vožnje

Поручите Frogum 0705P gumene patosnice za Opel Corsu C (2000-2006) već danas i osetite kvalitet i udobnost koje pružaju ove patosnice. Vaš automobil zaslužuje najbolje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja