рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Combo E (2018-) Prednje, elipse – Zubri 221857

3.780 рсд

SKU: GTC1387 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL COMBO E (2018-) PREDNJE, ELIPSE – ZUBRI 221857

Uvođenje

Dobrodošli na OXO MARKET! Danas ćemo govoriti o gumenim patosnicama za Opel Combo E (2018-) model. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta, a šta je najbolje, dolaze u setu koji savršeno odgovara vašem vozilu. Bez daljeg odlaganja, predstavljamo vam gumene patosnice Opel Combo E (2018-) Prednje, elipse – Zubri 221857.

Specifikacije

  • Tip: Prednje gumene patosnice
  • Model: Opel Combo E (2018-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži: Dve prednje gumene patosnice
  • Fiksatori: Da, fiksatori se nalaze na prednjim gumenim patosnicama kako bi se sprečilo pomeranje i obezbedio dodatna stabilnost
  • Visina ruba patosnica: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine, fleksibilna i laka za održavanje
  • Sertifikat: TUV sertifikovane
  • Uvoz iz: Češke

Opis proizvoda

Gumen patosnice Opel Combo E (2018-) Prednje, elipse – Zubri 221857 su savršen dodatak za vaš automobil. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta, sa precizno određenim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Samo zamislite kako će vaš automobil izgledati sa ovim elegantnim i modernim patosnicama.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih gumemih patosnica je njihova jednostavnost instalacije. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Ne morate brinuti o njihovoj kompatibilnosti, jer su pažljivo dizajnirane kako bi se savršeno uklopile u vaše vozilo.

Vaša bezbednost i sigurnost takođe su prioritet prilikom izbora patosnica za vaš automobil. Zato je vozačeva patosnica dodatno ojačana, kako bi se produžio vek trajanja patosnica, ali i kako bi se obezbedila dodatna sigurnost tokom vožnje. Vaša sigurnost nam je na prvom mestu!

Kada je reč o održavanju, ove gumene patosnice su izuzetno lake za čišćenje. Više se nećete brinuti o neugodnom mirisu gume, jer su ove patosnice proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja nema takav problem. Takođe, možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za upotrebu, s obzirom da su svi materijali koji se koriste pri njihovoj proizvodnji odobreni od strane Evropske Unije.

Dobijate jedan set gumnih patosnica po veoma pristupačnoj ceni. Uz ove patosnice, vaš automobil će izgledati elegantno i zaštićen od prljanja. Dovoljna je samo jedna investicija, a uživaćete u njima dugi niz godina.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vozilu
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produženi vek trajanja
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Jednostavne za održavanje i čišćenje
  • Precizne dimenzije koje se savršeno uklapaju u vaš automobil

Zaključak

Gumene patosnice Opel Combo E (2018-) Prednje, elipse – Zubri 221857 su odličan izbor za svakog vlasnika ovog tipa vozila. Ove patosnice su ne samo funkcionalne i visokokvalitetne, već i estetski privlačne. Prestanite brinuti o prljanju enterijera vašeg automobila i investirajte u gumene patosnice koje će vam dugo služiti.

Uz ove patosnice, obezbedićete vašem vozilu zaštitu koja mu je potrebna, ali i dodati elegantan i modern izgled. Zaboravite na neprijatne mirise gume i nezadovoljstvo lošijeg kvaliteta patosnica. Gumene patosnice Opel Combo E (2018-) Prednje, elipse – Zubri 221857 su pravi izbor za vas!

Ne oklevajte, već poručite svoj set gumenih patosnica danas i uživajte u svakoj vožnji sa stilom!

Poručite svoj set gumenih patosnica odmah

Disclaimer: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu podataka o proizvodu i ima informativni karakter. Funkcionalnosti i karakteristike proizvoda mogu varirati.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja