рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Astra Hybrid (2021-) – Zubri 223034

4.680 рсд

SKU: GTC1042 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL ASTRA HYBRID (2021-) – ZUBRI 223034


Gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila.

PRECIZNO DIZAJNIRANE ZA VAŠ OPEL ASTRA HYBRID

Set gumene patosnice za Opel Astra Hybrid (2021-) donose bezbednost i stil vašem vozilu. Gume patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice se lako postavljaju i pridržavaju se podloge, bez klizanja ili pomeranja.

KVALITETNE I LAKO ODRŽAVAJUĆE

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

TUV SERTIFIKOVANE I BEZBEDNE

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su proizvedene po najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

PREDNOSTI

  • Prilagođene vašem vozilu: Gumene patosnice su tipske i precizno dizajnirane za Opel Astra Hybrid (2021-), što osigurava savršeno pristajanje.
  • Lako održavanje: Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne zadržavaju neprijatne mirise od gume.
  • Bezbednost i zaštita: Gumene patosnice pružaju dodatnu zaštitu tapacirungu vašeg vozila, čuvajući ga od prljanja i habanja.

Sve u svemu, gumene patosnice Opel Astra Hybrid (2021-) su savršen dodatak vašem vozilu. Pružaju unikatan stil, izuzetnu udobnost i praktičnost, i garantuju zaštitu i dugotrajnost tapacirungu vašeg automobila.

Ne čekajte više, nabavite svoj set gumene patosnice odmah!


Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja