рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Qashqai (2007-2013) – Zubri 215174

3.780 рсд

SKU: GTC1871 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN QASHQAI (2007-2013) – Zubri 215174

Izuzetnog kvaliteta i savršeno odgovaraju vašem vozilu

Gumene patosnice za Nissan Qashqai (2007-2013) su idealan dodatak za vaš automobil. Bez neprijatnih mirisa, ove gumene patosnice su izuzetno kvalitetne i pružaju vrhunsku zaštitu.

Tipske i originalne patosnice za vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, nedvosmisleno prilagođene za Nissan Qashqai (2007-2013). Bez obzira na model i tip vozila, ove patosnice će savršeno odgovarati vašim potrebama. Boje patosnica se mogu birati: crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Set gumene patosnice za Nissan Qashqai (2007-2013) se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno, što ih čini još sigurnijim i sprečava njihovo pomeranje prilikom vožnje. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i lako se postavljaju.

Visokokvalitetne gume za dugotrajnost i jednostavno održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Proizvedene su od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je istovremeno fleksibilna i otporna. TUV sertifikat garantuje kvalitet, a svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji patosnica su bezbedni i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Odgovarajuća vozila: Nissan Qashqai (2007-2013)
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Izuzetnog kvaliteta, savršeno prilagođene vašem vozilu
  • Tipske, originalne patosnice
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Lako se održavaju i nemaju neprijatne mirise
  • Dodatna sigurnost sa fikserima koji sprečavaju pomeranje
  • Visokokvalitetne gume za dugotrajnost i otpornost

Nabavite gumene patosnice za Nissan Qashqai (2007-2013) danas i uživajte u maksimalnoj zaštiti i udobnosti za vaše vozilo. Budite sigurni da ćete doneti ispravnu odluku jer sam proizvod testiran i preporučen. Uverite se sami u kvalitet ovih gumnih patosnica i donesite pravu odluku za vaš automobil.

Naručite odmah i obezbedite zaštitu svom vozilu koju zaslužuje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja