рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Pathfinder (2007-2012) – Zubri 215234

4.680 рсд

SKU: GTC1997 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN PATHFINDER (2007-2012) – ZUBRI 215234

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Uživate u vožnji svog Nissan Pathfinder-a, ali vam je stalno briga o održavanju čistoće unutrašnjosti vozila? Ne brinite više! Gumene patosnice Nissan Pathfinder (2007-2012) – Zubri 215234 su idealno rešenje za vas.

Precizno pristajanje – originalne i tipske gumene patosnice

Baš kao što volite da vaše vozilo izgleda savršeno, tako želite da i patosnice budu savršeno prilagođene. Ove gumene patosnice su izrađene da tačno odgovaraju vašem Nissan Pathfinder-u (2007-2012). Bez obzira da li vozite model s prednjim i zadnjim patosnicama ili samo s prednjim, ovaj set će se idealno uklopiti.

Moderan dizajn i izdržljivost – garancija kvaliteta

Gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, pa možete izabrati onu koja najbolje odgovara stilu vašeg vozila. Napravljene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, pružajući dugotrajnost i otpornost na habanje.

Zaštita i čistoća – vaša unutrašnjost je bezbedna

Kvalitet gume ne samo da pruža dugotrajnost, već i visinu od 12mm ruba, čime se dodatno štiti unutrašnjost vašeg vozila od prašine, blata i drugih nečistoća. Takođe, gumene patosnice ne emituju neprijatne mirise, što se može desiti kod nekih jeftinijih alternativa.

Jednostavno održavanje – vaša udobnost na prvom mestu

Ove gumene patosnice ne zahtevaju poseban napor za čišćenje. Samo ih jednostavno obrišite ili operite vodom i deterdžentom i biće kao nove. Zaboravite na druge patosnice koje apsorbuju neprijatne mirise gume – sa ovim setom, udobnost i čistoća se ogledaju u svakom trenutku.

Poverenje od strane Evropske Unije

Gumene patosnice Nissan Pathfinder (2007-2012) – Zubri 215234 su TUV sertifikovane, što potvrđuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji ove garniture patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Pogodnosti:

  • Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta
  • Originalne i tipske patosnice, precizno pristaju vozilu
  • Dostupne u crnoj, antracit ili bež boji
  • Izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine
  • Visina ruba od 12mm pruža dodatnu zaštitu unutrašnjosti vozila
  • Jednostavno održavanje
  • TUV sertifikat – poverenje Evropske Unije

Ne dopustite da vaš Nissan Pathfinder (2007-2012) trpi zbog neprilagođenih ili nekvalitetnih patosnica. Iz svojeg iskustva, mogu vam reći da su ove gumene patosnice neprikosnovene. Ne samo da će vaše vozilo izgledati lepše i urednije, već će i odraziti vašu brigu o njegovom održavanju.

Ne čekajte više, već nabavite svoj set gumenih patosnica Nissan Pathfinder (2007-2012) – Zubri 215234 i uživajte u sigurnoj vožnji i čistoći svog vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja