рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Murano Z51 (2008-2014) – Frogum 410732

4.680 рсд

SKU: GTC1377 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN MURANO Z51 (2008-2014) – FROGUM 410732

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta za vaš Nissan Murano Z51!

Auto patosnice su jedan od najvažnijih dodataka koji štite unutrašnjost vašeg vozila od prljavštine, vlage i habanja. U potrazi za savršenom zaštitom, otkrili smo Gumene patosnice Nissan Murano Z51 (2008-2014) – Frogum 410732, koje će definitivno ispuniti sva vaša očekivanja.

Specifikacije:

  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Boja: Crna
  • Set patosnica sadrži: 2 prednje i 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela automobila može biti samo prednje 2 patosnice)
  • Visina ruba patosnica: 12mm

Izuzetna kvaliteta bez kompromisa

Gumene patosnice Nissan Murano Z51 (2008-2014) – Frogum 410732 pružaju izuzetno visok nivo kvaliteta i performansi. Svaka patosnica je tipizirana, originalna i maksimalno prilagođena vašem Nissan Murano Z51. Kvalitetna guma visoke gustine osigurava dugotrajnost, fleksibilnost i lakoću održavanja ovih patosnica.

Sve patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice, koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Dodatno ojačana vozačeva patosnica produžava vek trajanja patosnica. Bez obzira na to da li vozite u gradu ili se upuštate u avanture na putevima, ove patosnice će pružiti vrhunsku zaštitu i udobnost.

Savršeno prileganje za vrhunski komfor

Gumene patosnice Nissan Murano Z51 (2008-2014) – Frogum 410732 su dizajnirane sa preciznim dimenzijama kako bi savršeno pristajale vašem vozilu. Njihov moderni dizajn doprinosi estetici unutrašnjosti automobila, dok visok rub patosnica od 12mm osigurava čistoću i očuvanost enterijera.

Uz to, ove patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Nećete osetiti neprijatan miris gume koji je karakterističan za jeftinije patosnice, jer su ove patosnice proizvedene od visokokvalitetne gume bez mirisa.

Jednostavna instalacija i održavanje

Gumene patosnice Nissan Murano Z51 (2008-2014) – Frogum 410732 su veoma jednostavne za instalaciju i ne zahtevaju dodatne modifikacije. Samo postavite ih na pod vozila i fiksirajte ih pomoću fabrički predviđenih fiksatora na prednjim dve patosnice. Na taj način ćete obezbediti čvrsto prianjanje i sprečiti njihovo klizanje.

Kada je u pitanju održavanje, sve što treba da uradite jeste da ih redovno perete vodom i sapunom. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu, ove patosnice su izuzetno otporne na prašinu, blato i mrlje.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez mirisa
  • Savršeno prileganje i estetika
  • Visok rub osigurava čistoću vozila

Očuvajte unutrašnjost vašeg Nissan Murano Z51 na najbolji mogući način uz pomoć Gumene patosnice Nissan Murano Z51 (2008-2014) – Frogum 410732. Uverite se sami u njihovu izdržljivost, funkcionalnost i prilagođenost vašem vozilu. Poručite ih odmah i osigurajte svoju udobnost i zaštitu.

Za još veći izbor gumenih i tepih patosnica, pogledajte našu kompletnu ponudu na OXO MARKET.

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja