рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mitsubishi Pajero III (1999-2006) – Frogum 546276

3.780 рсд

SKU: GTC1832 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MITSUBISHI PAJERO III (1999-2006) – FROGUM 546276

Opis proizvoda

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš Mitsubishi Pajero III (1999-2006) koji će vam obezbediti udobnost i zaštitu za vaše vozilo. Njihova visokokvalitetna izrada od strane proizvođača Frogum garantuje vrhunski kvalitet i trajnost.

Iznimno kvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa

Frogum gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise koji mogu ometati udobnost unutrašnjosti vašeg vozila. Ove patosnice su posebno dizajnirane za Mitsubishi Pajero III (1999-2006) i garantuju savršeno pristajanje i zaštitu.

Tipske i originalne patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Ovo znači da ćete dobiti patosnice koje su precizno dizajnirane za vašeg Mitsubishi Pajero III (1999-2006) i koje će savršeno pristajati u enterijeru.

Set gumenih patosnica

Set gumenih patosnica za Mitsubishi Pajero III (1999-2006) sadrži dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Važno je napomenuti da se u zavisnosti od modela i tipa automobila set može sastojati samo od prednjih dve patosnice. Ovaj set je modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna učvršćivanja za veću stabilnost

Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice, stabilnost i kvalitet u upotrebi. Patosnice su opremljene fiksatorma na prednjim dve patosnice, koji dodatno učvršćuju i sprečavaju njihovo pomeranje. Ovi fikstori su prisutni samo tamo gde je to fabrički predviđeno.

Visina ruba patosnice za čist enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

TUV sertifikat za kvalitet i bezbednost

Frogum gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge testove i ispunjavaju najviše standarde za kvalitet i bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica

Cena koju vidite je za ceo set gumenih patosnica, koji obuhvata prednje i zadnje patosnice. Ovaj set je kompletno prilagođen za Mitsubishi Pajero III (1999-2006) i pruža izuzetnu vrednost za novac.

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Ove gumene patosnice su proizvedene ili uvezene iz Poljske, zemlje sa bogatom tradicijom u automobilskoj industriji. Njihova proizvodnja se odvija pod strogim kontrolama kako bi se garantovao najviši kvalitet.

Kompletan izbor patosnica

Naša ponuda obuhvata različite vrste i modele gumenih i tepih patosnica za različite automobile. Pogledajte šta još imamo u ponudi i pronađite savršen dodatak za svoje vozilo.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne i trajne gumene patosnice
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno pristaju vašem vozilu
  • Dodatna ojačanja i fikstori za veću stabilnost
  • Visok rub patosnice za čišći enterijer
  • TUV sertifikat za kvalitet i bezbednost

Neka vaš Mitsubishi Pajero III (1999-2006) bude zaštićen i udoban

Naručite gumene patosnice za vaš Mitsubishi Pajero III (1999-2006) i obezbedite vrhunsku zaštitu i udobnost za unutrašnjost svog vozila. Uz njihovu kvalitetnu izradu i precizno pristajanje, ove patosnice su pravi izbor za sve ljubitelje automobila. Isporuka je brza i pouzdana, tako da ćete vrlo brzo moći da uživate u novom dodatku za svoj automobil.

Naručite sada i unapredite svoje iskustvo vožnje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja