рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mitsubishi Colt VI (2008-2012) – Frogum 0484

3.780 рсд

SKU: GTC1466 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MITSUBISHI COLT VI (2008-2012) – FROGUM 0484

Prednosti

  • Visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmislene za navedeni tip automobila
  • Preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Automobil je mnogo više od samo prevoznog sredstva. To je deo vaše ličnosti, stil i način života. Zato, kada je u pitanju održavanje i čišćenje unutrašnjosti vašeg automobila, želite samo najbolje. Ako posedujete Mitsubishi Colt VI (2008-2012) model, imamo savršeno rešenje za vas – Gumene patosnice Mitsubishi Colt VI (2008-2012) – Frogum 0484.

Uvod

Ove gumene patosnice su pravo remek-delo kada je u pitanju kvalitet i dizajn. Izrađene su od najkvalitetnije gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i izdržljiva. Samo najbolje za vaše vozilo!

Tipske, originalne i precizne dimenzije

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. To znači da neće biti nikakvih kompromisa kada je u pitanju njihova kompatibilnost sa vašim vozilom. Ne brinite se da će izgledati neujednačeno ili da će biti potrebno da ih modifikujete. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Dodatna zaštita vozačeve patosnice

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ova pažljivo osmišljena funkcija obezbeđuje dodatnu izdržljivost i otpornost na habanje na mestu gde je najviše potrebna.

Jednostavan za održavanje

Možda vam dosadne i nekvalitetne patosnice stvaraju problem prilikom čišćenja, ali sa Gumene patosnice Mitsubishi Colt VI (2008-2012) – Frogum 0484 to nije slučaj. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Samo jednostavnim brisanjem ili pranjem možete održavati vaša unutrašnjost u besprekornom stanju.

Dodatna sigurnost

Frogum gumene patosnice su sertifikovane od strane renomirane TUV organizacije, tako da možete imati potpuno poverenje u njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Savršena visina ruba

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što je dodatna prednost kada je u pitanju održavanje čistoće enterijera vašeg vozila. Sve nečistoće i prljavština će biti zadržane unutar patosnice, čime se čuva izgled i vrednost unutrašnjosti vašeg automobila.

Set gumenih patosnica

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, možete biti sigurni da će svaka pojedinačna patosnica savršeno pristajati i štititi vašu unutrašnjost.

Zaključak

Gumene patosnice Mitsubishi Colt VI (2008-2012) – Frogum 0484 su apsolutno neophodan dodatak za svakog vlasnika ovog modela automobila. Bez obzira da li ste novi vlasnik ili već dugogodišnji zaljubljenik u ovaj automobil, ove patosnice će vam pružiti vrhunsku zaštitu i udobnost. Imajte poverenje u kvalitet, trajnost i kompatibilnost ovog proizvoda. Nećete biti razočarani!

Sada je pravo vreme da posetite OXO MARKET i poručite svoj set Gumene patosnice Mitsubishi Colt VI (2008-2012) – Frogum 0484. Zaštitite unutrašnjost svog automobila na najbolji mogući način i uživajte u udobnosti koju ove patosnice pružaju.

SPECIFIKACIJE

  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmislene za navedeni tip automobila
  • Preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja