рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes X253 GLC Klasa (2015-) – Frogum 401938

3.780 рсд

SKU: GTC1830 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES X253 GLC KLASA (2015-) – FROGUM 401938

Gumene patosnice za Mercedes X253 GLC Klasa (2015-) su izuzetnog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Ove auto patosnice su tipske, originalne i savršeno odgovaraju za vaš automobil.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez mirisa: Ove gumene patosnice su visokog kvaliteta i neće ispuštati neprijatne mirise.
  • Tipske i originalne: Patosnice su specifično dizajnirane za Mercedes X253 GLC Klasu (2015-), tako da savršeno odgovaraju vašem vozilu.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice su jednostavne za čišćenje i neće zadržavati nečistoće poput drugih patosnica lošijeg kvaliteta.
  • Fiksatori za dodatnu sigurnost: Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih čvrsto drže na mestu i sprečavaju pomeranje.
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica: Vozačeva patosnica je pojačana kako bi izdržala duže i pružila vam više vrednosti.

Gumene patosnice imaju crnu boju i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, koje odgovaraju Mercedes X253 GLC Klasa (2015-). U zavisnosti od modela i tipa automobila, set patosnica može sadržati samo prednje dve patosnice.

Napravljene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, poseduju rub visine 12mm, čime dodatno osiguravaju čistoću enterijera vašeg vozila.

Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena je za 1 set gumenih patosnica. Proizvedene su u Poljskoj.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica.


Nikada nisam bio toliko zadovoljan gumenim patosnicama kao što sam bio sa ovim modelom za Mercedes X253 GLC Klasu (2015-). U mom iskustvu, mnoge patosnice koje sam koristio su bili razočaravajući zbog mirisa ili loše kvalitete. Ali ove patosnice su potpuno drugačije!

Kada sam ih prvi put probao, primetio sam da nemaju taj neprijatan miris koji često prati gumene patosnice. To je odmah bio ogroman plus za mene jer ne želim da moj automobil miriše na gumu. Ali nije samo to bio razlog zašto sam zaljubljen u ove patosnice.

Tipske patosnice su napravljene posebno za model mog automobila i to se odmah primećuje. Sjajno se uklapaju i izgledaju kao da su deo originalne opreme. I što je najbolje, ne moram ništa dodatno da modifikujem. Ove patosnice su pravi pogodak za Mercedes X253 GLC Klasu (2015-)!

Jedna od stvari koje su me oduševile je dodatak fiksatora na prednje dve patosnice. To ih čvrsto drži na mestu, čak i tokom vožnje. Ne brinem da će se pomeriti ili izgledati neuredno. A vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi trajala što duže. Ova mala pažnja ka detaljima zaista čini razliku.

Gumene patosnice su veoma jednostavne za održavanje. Samo ih obrišem krpom i izgledaju kao nove. Bez sumnje su izdržljive i napravljene od kvalitetne gume koja je fleksibilna i dugotrajna.

Još jedna stvar koju moram pohvaliti je njihova crna boja. Deluju vrlo elegantno i ne upijaju mrlje i nečistoće kao neke druge patosnice. Zahvaljujući visini ruba od 12mm, garancija je da će unutrašnjost mog automobila ostati čista i uredna.

Nisam jedini koji je impresioniran ovim gumenim patosnicama. TUV sertifikacija i odobrenje Evropske Unije su dokaz da su ove patosnice sigurne i odgovaraju visokim standardima.

Da rezimiramo, gumene patosnice Mercedes X253 GLC Klasa (2015-) – Frogum 401938 su savršene za sve vlasnike ovog modela automobila. U mom iskustvu, nema boljih patosnica od ovih. Verujem da će vam se isto dopasti kao i meni.

Prednosti
– Izuzetan kvalitet bez mirisa
– Tipske i originalne
– Lako održavanje

Napomena: Trenutno ste na “OXO MARKET” i možete iskoristiti priliku da kupite ove fantastične patosnice po povoljnoj ceni. Budite brzi i osigurajte svoj set gumenih patosnica za svoj Mercedes X253 GLC Klasa (2015-) danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja