рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes X247 GLB Klasa (2019-) – Zubri 221694

4.320 рсд

SKU: GTC1348 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES X247 GLB KLASA (2019-) – ZUBRI 221694

Gumeni Patosnice za Vaš Mercedes

Uz gumene patosnice za Mercedes X247 GLB Klasu (2019-) od brenda Zubri 221694, možete biti sigurni da ćete dobiti izuzetan proizvod visokog kvaliteta. Ove patosnice su savršeno dizajnirane da odgovaraju Vašem vozilu i pruže Vam izvanrednu zaštitu.

Patosnice koje odgovaraju Vašem vozilu

Jedna od najvećih prednosti ovih gumanih patosnica je što su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Vaš Mercedes X247 GLB Klasu. Možete biti sigurni da su dimenzije patosnica precizne i da savršeno pristaju Vašem vozilu. Ove patosnice su modernog dizajna i dostupne su u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Dizajnirane za maksimalnu udobnost i izdržljivost

Auto patosnice su ne samo lepe, već i veoma praktične. One su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna. Ovo garantuje da će patosnice pružiti maksimalnu udobnost prilikom vožnje. Takođe, ove patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne testove kvaliteta i bezbednosti.

Sigurnost i zaštita

Vaša sigurnost je prioritet. Zbog toga su ove patosnice opremljene fikserima koji se postavljaju na prednje dve patosnice. Ovi fikseri dodatno obezbeđuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Osim toga, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Lako održavanje i bez mirisa

Gumene patosnice za Mercedes X247 GLB Klasu (2019-) su veoma lake za održavanje. One se veoma jednostavno čiste i ne zahtevaju mnogo vremena i truda da bi izgledale kao nove. I ono što je još bolje, ove patosnice nemaju neprijatan miris gume koji se često javlja kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Završni dodir za Vaš enterijer

Visina ruba patosnica je 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera Vašeg vozila. Sve prljavštine, pesak i ostali nečistoće će ostati na patosnicama, a ne na podu Vašeg automobila.

Prednosti

  • Tipske gumene patosnice visokog kvaliteta
  • Modernog dizajna, preciznih dimenzija
  • Nudi maksimalnu udobnost tokom vožnje
  • Fikseri obezbeđuju dodatnu sigurnost i sprečavaju pomeranje patosnica
  • Ojačana vozačeva patosnica za duži vek trajanja
  • Lako se održavaju i nemaju neprijatne mirise
  • Visina ruba od 12mm čuva čistoću Vašeg enterijera

Nabavite Vaše gumene patosnice danas!

Ukoliko želite najbolju zaštitu i udobnost za Vaš Mercedes X247 GLB Klasu (2019-), nemojte čekati! Nabavite set gumenih patosnica brenda Zubri 221694 i osigurajte svoje vozilo od svakodnevnih oštećenja i prljavštine.

Naručite ih danas i osetite neverovatnu razliku koju pružaju ove gumene patosnice!

Za više informacija i širok asortiman proizvoda posetite našu prodavnicu OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja