рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes X118 CLA Klasa Hybrid (2019-) – Zubri 221694

4.320 рсд

SKU: GTC1156 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES X118 CLA KLASA HYBRID (2019-) – Zubri 221694

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice za Vaš Mercedes X118 CLA Klasa Hybrid (2019-)

Auto patosnice Zubri 221694 su visokokvalitetne i ne ostavljaju neprijatne mirise u Vašem vozilu.

Tipske patosnice za savršeno pristajanje

Sve patosnice su tipske, originalne i bez ikakve sumnje odgovaraju Vašem modelu automobila. U setu se dobijaju dve prednje i dve zadnje patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržavati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Auto patosnice imaju moderan dizajn i precizne dimenzije, što garantuje da će savršeno odgovarati Vašem vozilu. Prednje dve patosnice imaju dodatne fiksatore koji ih čvrsto drže na mestu i sprečavaju njihovo pomeranje. Fiksatori su prisutni samo ako je tako predviđeno od strane proizvođača. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi joj se produžio vek trajanja.

Kreirane za Vašu udobnost

Gumene patosnice imaju visok rub od 12mm koji garantuje čistoću enterijera Vašeg vozila. Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise kao neke jeftinije verzije. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je fleksibilna i trajna. Takođe, patosnice imaju TUV sertifikat, a svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Jednostavna instalacija, bez modifikacija

Za postavljanje ovih patosnica neće Vam biti potrebne nikakve modifikacije. Svaka garnitura savršeno odgovara Vašem vozilu i pruža kompletnu zaštitu podova.

Set gumene patosnice za sve Vaše potrebe

Cena koja je navedena odnosi se na jedan set gumene patosnice. Ove patosnice uvoze se iz Češke. Ako želite da pogledate kompletan asortiman gumenih i tepih patosnica, posetite našu prodavnicu na OXO MARKET.

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Precizno pristajanje uz Vaš Mercedes X118 CLA Klasa Hybrid
  • Dodatni fiksatori za sigurno postavljanje
  • Ojačana vozačeva patosnica za produženi vek trajanja
  • Visok rub od 12mm za čistoću enterijera
  • Lako održavanje i bez mirisa
  • Fleksibilna guma visoke gustine za dugotrajnu upotrebu

Narudžbom ovog seta gumene patosnice, obezbedićete trajnu zaštitu Vašeg vozila. Ne propustite priliku da Vaš automobil izgleda i oseća se fantastično! Kupite ih danas i uverite se u kvalitet i udobnost koje pružaju.

Za više informacija ili za poručivanje, posetite OXO MARKET sada!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja