рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W222 S Klasa Sedan (2013-2020) – Frogum 402508

4.680 рсд

SKU: GTC1462 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W222 S KLASA SEDAN (2013-2020) – Frogum 402508

Gumene patosnice za vaš Mercedes automobil

Izuzetan kvalitet i udobnost za vaš automobil

Auto patosnice su nešto što svaki vozač treba da ima u svom automobilu. One su ne samo praktične, već i estetski dodatak koji čini celokupno iskustvo vožnje udobnijim i prijatnijim. Gumene patosnice za Mercedes W222 S Klasu Sedan (2013-2020) – Frogum 402508 su upravo takav dodatak koji će vašem automobilu pružiti maksimalnu zaštitu i udobnost.

Originalne i tipske patosnice za perfektno pristajanje

Sve gumene patosnice za Mercedes W222 S Klasu Sedan su tipske i originalne, što znači da će savršeno pristajati vašem automobilu. Bez obzira na model ili tip vozila, ove patosnice će se nedvosmisleno uklopiti i pružiti neophodnu zaštitu svakom delu unutrašnjosti vozila. U zavisnosti od konkretnog modela i tipa automobila, set može sadržati dve prednje i dve zadnje patosnice ili samo prednje dve patosnice.

Savremeni dizajn sa posebnim karakteristikama

Gumene patosnice za Mercedes W222 S Klasu Sedan (2013-2020) – Frogum 402508 su crne boje, što ih čini elegantnim dodatkom za vaš automobil. Kvalitetna izrada i precizne dimenzije garantuju savršeno pristajanje patosnica u vašem vozilu. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja, a fiksatori na prednjim dve prednje patosnice dodatno sprečavaju njihovo pomeranje. Nije potrebno vršiti nikakve dodatne modifikacije. Ove gumene patosnice su jednostavne za postavljanje i pružaju izvanrednu zaštitu za unutrašnjost vašeg automobila.

Bezbedne i dugotrajne gumene patosnice

Gumene patosnice Mercedes W222 S Klasa Sedan – Frogum 402508 su proizvedene od visoko kvalitetne gume visoke gustine koja je fleksibilna i izdržljiva. Sertifikovane su od strane TUV-a, a svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput jeftinijih alternativa na tržištu.

Prednosti gumenih patosnica Mercedes W222 S Klasa Sedan (2013-2020) – Frogum 402508:

  • Izuzetno kvalitetna guma visoke gustine
  • Fiksatori za sprečavanje pomeranja
  • Elegantan dizajn koji se savršeno uklapa u enterijer automobila

Donesite odluku danas i zaštitite svoj automobil

Gumene patosnice Mercedes W222 S Klasa Sedan (2013-2020) – Frogum 402508 su najbolji izbor za vaš automobil. Pružajući maksimalnu zaštitu i udobnost, ove patosnice će vašem vozilu dati novi nivo luksuza. Ne čekajte više, nabavite svoj set gumenih patosnica danas i obezbedite svom vozilu vrhunsku zaštitu.

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Napomena: Cene su izražene za 1 set gumene patosnice.


Prednosti

  • Izuzetno kvalitetna guma visoke gustine
  • Fiksatori za sprečavanje pomeranja
  • Elegantan dizajn koji se savršeno uklapa u enterijer automobila

Započnite svoje putovanje sa zaštitom i udobnošću svog vozila

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja