рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W213 E Klasa Sedan Hybrid (2017-) – Zubri 221306

4.680 рсд

SKU: GTC1161 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W213 E KLASA SEDAN HYBRID (2017-) – ZUBRI 221306

Auto patosnice su neophodan dodatak za sve vlasnike automobila koji žele održavati čist i uredan enterijer svog vozila. Iz tog razloga, Gumene patosnice Mercedes W213 E Klasa Sedan Hybrid su savršen izbor za vaš automobil.

Izuzetno kvalitetne i bez mirisa

Ove auto patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna i trajna. Jedna od glavnih karakteristika ovih patosnica je da su bez neprijatnih mirisa. Možete biti sigurni da neće biti nikakvog neprijatnog mirisa gume koji može uznemiravati putnike u vašem vozilu.

Originalne i precizno prilagođene

Sve gumene patosnice su tipske, što znači da su originalne i precizno prilagođene za Mercedes W213 E Klasa Sedan Hybrid (2017-) model. Garantujemo da će savršeno odgovarati vašem vozilu i pružiti potpunu zaštitu podnih prostora.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Auto patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ovaj set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U skladu sa specifikacijama vašeg vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Jedinstveni dizajn ovih patosnica donosi moderan i elegantan izgled vašem enterijeru. Precizne dimenzije garantuju da će patosnice savršeno pristajati i neće se pomerati tokom vožnje. Dodatni fikseri na prednjim patosnicama dodatno ih učvršćuju i sprečavaju eventualno pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, što produžuje njen vek trajanja.

Jednostavno održavanje i visok nivo higijene

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što omogućava da vaš enterijer ostane čist i bez prašine i nečistoća. Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne zahtevaju dodatne modifikacije. Možete ih jednostavno očistiti vodom i blagim sredstvom za čišćenje. Svi materijali korišćeni u proizvodnji ove patosnice nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije, što garantuje visok nivo higijene i bezbednosti.

Cena za kompletan set

Navedena cena je za kompletan set gumenih patosnica koji uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice. U slučaju da vaše vozilo ima samo prednje patosnice, set će sadržati samo njih.

Zemlja uvoza i ostale informacije

Ove gumene patosnice su uvezenje iz Češke. Naša ponuda takođe obuhvata i tepih patosnice, pa možete odabrati ono što najbolje odgovara vašim potrebama.

Prednosti:

  • Visokokvalitetna guma bez mirisa
  • Originalne i precizno prilagođene za Mercedes W213 E Klasa Sedan Hybrid
  • Moderan dizajn i precizne dimenzije
  • Jednostavno održavanje i visok nivo higijene
  • Cena za kompletan set gumenih patosnica

Nabavite Gumene patosnice Mercedes W213 E Klasa Sedan Hybrid i pružite vašem vozilu vrhunsku zaštitu i elegantan izgled. Nećete se razočarati!
– Kreirajte svoj savršeni enterijer već danas!

Kompletan set gumene patosnice sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice. U zavisnosti od modela, set može sadržati samo prednje patosnice. Molimo vas da proverite model vašeg vozila pre poručivanja.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja