рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W177 A Klasa Hybrid (2018-) – Zubri 221694

4.320 рсд

SKU: GTC1158 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE Mercedes W177 A Klasa Hybrid (2018-) – Zubri 221694

Gumene patosnice za Mercedes W177 A Klasu Hybrid su izuzetno kvalitetne i bez neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice pružaju vrhunsku zaštitu i udobnost za vaše vozilo.

Kvalitetne i originalne gumene patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenom modelu vozila. Nema više brige oko nepreciznog pristajanja patosnica u vaš automobil. Ove patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dostupne u različitim bojama

Gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Na taj način možete odabrati boju koja najbolje odgovara enterijeru vašeg automobila.

Sigurno prijanjanje i sprečavanje pomeranja

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Da bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje, prednje dve patosnice poseduju fiksatore. Fiksatore ima samo tamo gde je to fabrički predviđeno.

Izdržljive i lake za održavanje

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava da enterijer vašeg vozila ostane čist. Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, što ih čini izuzetno fleksibilnim i otpornim na habanje.

Bezbednost je na prvom mestu

Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni u njihovu kvalitet i bezbednost.

Specifikacije:

  • Model: Mercedes W177 A Klasa Hybrid (2018-)
  • Boja: Crna/Antracit/Bež
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice + 2 zadnje patosnice

Prednosti

  • Prilagođene vašem vozilu – tipske i originalne gumene patosnice
  • Sigurno prijanjanje i sprečavanje pomeranja
  • Izdržljive, lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • Pružaju vrhunsku zaštitu i udobnost vašem automobilu
  • Visokokvalitetni materijali, sertifikovano od strane TUV

Sada možete unaprediti izgled i zaštitu svog vozila uz ove kvalitetne gumene patosnice. Ne propustite priliku da obezbedite sebi vrhunski komfor i zaštitu.

Kliknite ovde i obezbedite sebi vrhunsku kvalitetu za vaš automobil!

(Zadržavamo pravo na izmene modela, dizajna, boje i specifikacija proizvoda.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja