рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W168 A Klasa Long (2000-2005) – Zubri 213380

4.320 рсд

SKU: GTC1794 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W168 A KLASA LONG (2000-2005) – Zubri 213380

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Auto patosnice su specijalno dizajnirane za Mercedes W168 A Klasu Long (2000-2005), pružajući savršeni odgovor na vaše potrebe. Ove gumene patosnice su tipske, originalne i pružaju izvanredno prileganje za vaš automobil.

Vrhunska zaštita i moderni dizajn

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, dok se kod nekih modela set može sastojati samo od prednjih dve patosnice. Patosnice su preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Jednostavno postavljanje i siguran učvršćivač

Patosnice imaju fiksator na prednjim dve patosnice za dodatnu stabilnost i sprečavanje pomeranja. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio njihov vek trajanja. Ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i lako se postavljaju.

Visokokvalitetni materijali i bezbednost

Rub patosnice ima visinu od 12mm, pružajući dodatnu zaštitu za čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lagane za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume, u poređenju sa patosnicama nižeg kvaliteta.
Gumene patosnice su proizvedene od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna i dugotrajna. Takođe, one poseduju TUV sertifikat, što garantuje da su upotrebljeni materijali bezbedni i odobreni od strane Evropske Unije.

Vaša garancija kvaliteta po pristupačnoj ceni

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Uvezene su iz Češke, zemlje sa dugom tradicijom proizvodnje vrhunskih auto delova.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pružite svom vozilu kvalitetnu zaštitu i moderan izgled.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vozilu
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija za savršeno prileganje
  • Jednostavno postavljanje sa fiksatorima za dodatnu stabilnost
  • Ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Bezbedne i sertifikovane materijale bez neprijatnih mirisa
  • Lako održavanje i visoka fleksibilnost
  • Visok rub (12mm) za dodatnu čistoću vašeg vozila

Nabavite gumene patosnice za vaš Mercedes W168 A Klasu Long (2000-2005) danas i uživajte u vrhunskom kvalitetu i sigurnosti!


Please note that this product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja