рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W167 GLE Klasa (2019-) – Zubri 222494

5.500 рсд

SKU: GTC1202 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W167 GLE KLASA (2019-) – ZUBRI 222494

Izuzetan kvalitet i udobnost

Auto patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja pruža maksimalnu zaštitu vašem vozilu. Ne samo da su izrađene od izdržljivog materijala, već su i potpuno bez mirisa. Ove gumene patosnice su savršen izbor za ljude koji žele da zaštite unutrašnjost svog automobila bez neugodnih mirisa.

Originalne i precizne dimenzije

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i savršeno odgovaraju za navedeni tip automobila – Mercedes W167 GLE Klasa (2019-). Bez brige oko kompatibilnosti, ove patosnice su dizajnirane da se idealno uklapaju u unutrašnjost vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Moderan dizajn i praktične funkcionalnosti

Auto patosnice imaju moderni dizajn i elegantan izgled. Dostupne su u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ove patosnice su posebno dizajnirane da se lako postavljaju i učvršćuju, s fikserima na prednjim patosnicama kako bi se onemogućilo njihovo pomeranje. Ove funkcionalnosti omogućavaju vam da se osećate sigurno i udobno tokom vožnje.

Visoka čistoća unutrašnjosti vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Zahvaljujući ovoj karakteristici, patosnice uspešno zadržavaju prljavštinu i vlagu, čime održavaju unutrašnjost vozila čistom i urednom. Uklanjanje prljavštine sa ovih patosnica je veoma jednostavno, a nećete osetiti neprijatne mirise gume koji se mogu javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Bezbednost i sertifikati kvaliteta

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, imaju TUV sertifikat i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji su odobreni od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni u njihovu kvalitet i sigurnost.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i udobnost
  • Originalne i precizne dimenzije
  • Moderan dizajn i praktične funkcionalnosti
  • Visoka čistoća unutrašnjosti vozila
  • Bezbednost i sertifikati kvaliteta

Ne propustite priliku da zaštitite unutrašnjost vašeg Mercedes W167 GLE Klase (2019-)! Naručite gumene patosnice odmah i uživajte u sigurnom i komfornom vožnji.

Postavite gumene patosnice u svoj automobil

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja