рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W166 ML (2011-2015) – Zubri 214755

4.680 рсд

SKU: GTC1874 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W166 ML (2011-2015) – Zubri 214755

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Mercedes W166 ML (2011-2015) – Zubri 214755 su izuzetne kvalitete i pružaju vrhunsku zaštitu vašeg vozila. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model automobila. Bez obzira na to da li želite da zaštitite unutrašnjost vašeg vozila od prašine, blata ili vlage, ove gumene patosnice će savršeno obaviti posao.

Kvalitetan dizajn za savršeno pristajanje uz vaš Mercedes ML

Ove gumene patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, dok u nekim slučajevima set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Patosnice su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju vašem Mercedesu ML, pružajući precizne dimenzije i neometano kretanje pedala.

Jednostavno postavljanje i fiksiranje

Ove gumene patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice koje obezbeđuju dodatnu sigurnost i sprečavaju njihovo pomeranje. Fiksatori su dizajnirani prema fabričkim specifikacijama i osiguravaju da patosnice ostanu čvrsto na mestu tokom vožnje. Dodatno, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Zaštita enterijera vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što omogućava efikasnu zaštitu unutrašnjosti vozila od prljavštine i vlage. Nemojte brinuti o tome da će patosnice propuštati vodu ili prljavštinu – ove gumene patosnice su napravljene od kvalitetne gume visoke gustine koje su vodootporne i pružaju izuzetnu zaštitu enterijera vozila.

Lakše održavanje i bezbednosni standardi

Gumene patosnice Mercedes W166 ML (2011-2015) – Zubri 214755 su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise gume, kao što je to slučaj kod nekih lošijih patosnica na tržištu. Ove patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali koji se koriste pri njihovoj proizvodnji su bezbedni i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Tip: Gumene patosnice
  • Model: Mercedes W166 ML (2011-2015)
  • Boje: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Set: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice
  • Fiksatori: Da, na prednjim patosnicama
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Bezbednosni standardi: TUV sertifikat, MSDS odobrenje

Prednosti:

  • Visok kvalitet i vrhunska zaštita za vaš Mercedes ML
  • Jednostavno postavljanje i fiksiranje sa fiksatorima
  • Precizni dizajn za savršeno pristajanje uz vaše vozilo
  • Efikasna zaštita unutrašnjosti od prašine, blata i vlage
  • Lako održavanje i bezbedni materijali
  • TUV sertifikovane

Zaštitite unutrašnjost svog vozila i obezbedite vrhunsku zaštitu sa gumnenim patosnicama Mercedes W166 ML (2011-2015) – Zubri 214755. Uverite se sami u njihovu kvalitetu i pouzdanost. Poručite svoj set sada!

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne prikazuje stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja