рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes Citan (2012-) Prednje – Zubri 217843

3.240 рсд

SKU: GTC1235 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES CITAN (2012-) PREDNJE – ZUBRI 217843

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Mercedes Citan

Gumene patosnice su jedan od najneophodnijih dodataka za vaš Mercedes Citan. Izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa, ove auto patosnice su savršen izbor za očuvanje enterijera vašeg vozila. Izrađene su po meri vašeg vozila, garantujući savršeno pristajanje i zaštitu od prljavštine.

Prednosti gumenih patosnica Mercedes Citan

  • Tipske i originalne: Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez brige oko nepreciznog pristajanja ili neodgovarajuće veličine.

  • Dodatni fiksatori: Vozačeva patosnica je dodatno ojačana i poseduje fiksatore za dodatnu sigurnost i sprečavanje pomeranja. Ne morate se brinuti o tome da će patosnice kliziti tokom vožnje.

  • Visoka čistoća: Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice čuvaju unutrašnjost vašeg vozila od prašine, blata i ostalih nečistoća. Održavanje unutrašnjosti će biti jednostavnije i brže.

  • Lako održavanje: Gumene auto patosnice ne samo da su lake za održavanje, već nemaju ni neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Napravljene su od visoko guste i fleksibilne gume koja će izdržati i najteže uslove.

Tehnički detalji:

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

  • Set uključuje: 2 prednje i 2 zadnje tipske patosnice (u nekim slučajevima set može da sadrži samo prednje dve patosnice).

  • Fiksatori: Da, na prednjim patosnicama.

  • Visina rube patosnica: 12mm.

  • Sertifikacija: TUV sertifikovane.

  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Češka.

Uverite se u kvalitet i funkcionalnost gumenih patosnica Mercedes Citan

Kada je u pitanju zaštita unutrašnjosti vašeg vozila, gumene patosnice su neophodan dodatak. Sa ovim setom patosnica, bićete sigurni da pružate najbolju zaštitu i održavate čistoću vašeg automobila. Ne samo da ćete uživati u dodatnom komforu tokom vožnje, već ćete i produžiti vek trajanja unutrašnjosti.

Uz kvalitet i funkcionalnost, ove patosnice nude i estetski doživljaj. Njihov moderni dizajn će se savršeno uklopiti sa enterijerom vašeg Mercedes Citana. Neka vaša vožnja bude udobna i bezbrižna uz gumene patosnice koje pružaju sigurnost i zaštitu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

U našoj širokoj ponudi možete pronaći različite vrste i modele gumenih i tepih patosnica. Obezbedite najbolju zaštitu i očuvajte unutrašnjost svog vozila uz naše proizvode. Ne čekajte, posetite našu online prodavnicu i izaberite pravu opciju za vaše potrebe.

Prednosti:

  • Precizno pristajanje uz vaš Mercedes Citan
  • Dodatni fiksatori za sigurnost i sprečavanje pomeranja
  • Visina rube od 12mm za čistoću enterijera

Pogledajte ovde i naručite gumene patosnice za vaš Mercedes Citan!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja