рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes C167 GLE Coupe Klasa (2019-) – Zubri 222497

5.500 рсд

SKU: GTC1089 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES C167 GLE COUPE KLASA (2019-) – Zubri 222497

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Sve gumene patosnice za Mercedes C167 GLE Coupe Klasu (2019-) su izrađene od visokokvalitetne gume koja ne emituje neprijatne mirise. Ove auto patosnice su potpuno bezbedne za vaše vozilo, pružajući vam mir i udobnost tokom vožnje.

Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vozilu

Patosnice su tipske i originalne, projektovane tako da savršeno odgovaraju Mercedes C167 GLE Coupe Klasa (2019-) modelu. Bez obzira na model ili tip vašeg vozila, ove patosnice su precizno dizajnirane kako bi savršeno prijanjale.

Odaberite boju koja najbolje odgovara vašem stilu

Gumene patosnice za Mercedes C167 GLE Coupe Klasu (2019-) dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Možete odabrati boju koja se najbolje uklapa sa enterijerom i stilom vašeg vozila.

Dodatno učvršćene patosnice za veću stabilnost

Set gumenih patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, mada u zavisnosti od modela i tipa automobila set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Da bi se osigurala dodatna stabilnost i sprečilo pomeranje, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju. Ovi fiksatori se već nalaze na patosnicama gde je to fabrički predviđeno.

Izdržljive patosnice za dug vek trajanja

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Bez obzira na intenzitet korišćenja i česte ulaske i izlaske iz vozila, ove gumene patosnice će zadržati svoje kvalitete i trajati mnogo godina.

Visok rub za čistoću enterijera

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što znači da će vaš automobil ostati čist i uredan. Bez obzira na blato, vodu ili prljavštinu koja može dospevati u vozilo, ove gumene patosnice će upiti sve i zadržati čistoću enterijera.

Lako održavanje i bez neprijatnog mirisa

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i neće emitovati neprijatne mirise u vašem vozilu. Možete ih jednostavno očistiti i održavati čistoću enterijera na visokom nivou. Kvalitetna guma visoke gustine obezbeđuje fleksibilnost patosnica i dugotrajnost.

Sertifikovane i bezbedne patosnice

Sve gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji se koriste pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za vas i vaše vozilo.

Prikaz patosnica nakon postavljanja

Pogledajte video prikaz kako gumene patosnice izgledaju nakon što su postavljene na Mercedes C167 GLE Coupe Klasu (2019-). Video će vam pružiti uvid u njihov izgled i kako se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.


Prednosti

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice
  • Dodatno učvršćene patosnice za veću stabilnost
  • Izdržljive patosnice za dug vek trajanja
  • Visok rub za čistoću enterijera
  • Lako održavanje i bez neprijatnog mirisa
  • Sertifikovane i bezbedne patosnice

PORUČITE GUMENE PATOSNICE MERCEDES C167 GLE COUPE KLASA (2019-) – Zubri 222497

Naručite gumene patosnice za Mercedes C167 GLE Coupe Klasu (2019-) i unapredite komfor i estetiku svog vozila. Uverite se u njihov vrhunski kvalitet i trajnost, i pružite svom automobilu najbolju zaštitu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja