рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice MAN eTGE (2020-) – Zubri 221363

4.320 рсд

SKU: GTC1179 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MAN E-TGE (2020-) – Zubri 221363

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su neophodan dodatak za vaš MAN eTGE (2020-), pružajući vam zaštitu i udobnost prilikom vožnje. Naša kolekcija gumene patosnice pruža trajnu zaštitu vašem vozilu, bez obzira na vremenske uslove ili teren kojim putujete.

Precizno prilagođene vašem vozilu za savršeno prianjanje

Naši auto patosnice su precizno prilagođene za MAN eTGE (2020-) model. Svaka patosnica je dizajnirana da savršeno odgovara dimenzijama vašeg automobila, obezbeđujući precizno prianjanje i zaštitu celokupnom području vašeg vozila.

Izbor boja u skladu sa stilom i izgledom vašeg vozila

Gumene patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, prilagođene vašem stilu i boji unutrašnjosti vašeg vozila. Bez obzira na boju, patosnice će se savršeno uklopiti u enterijer i pružiti jedinstveni izgled.

Unapređena trajnost za dugotrajnu upotrebu

Naša gumena patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Vozačeva patosnica je dodatno pojačana, pružajući dodatnu otpornost na habanje u najkritičnijim područjima vašeg vozila. Nećete morati da brinete o trošenju ili oštećenju patosnice tokom dugotrajne upotrebe.

Čistoća i udobnost za svaki put

Visina ruba patosnice od 12mm obezbeđuje izuzetnu čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Sve nečistoće i tečnosti koje donosite na cipelama biće zadržane na patosnicama, čuvajući vaš podni prostor svežim i čistim. Uz gumene patosnice, nećete se brinuti o prljavštini ili neugodnim mirisima unutar vašeg vozila.

Jednostavno održavanje i visok nivo fleksibilnosti

Gumene patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume visoke gustine koja pruža izuzetnu fleksibilnost i trajnost. Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris poput nekih jeftinijih alternativa na tržištu. Možete biti sigurni da su naše gumene patosnice bezbedne za upotrebu.

Bezbednost i sertifikacija

Naše gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Set gumene patosnice za perfektnu zaštitu celokupnog područja vozila

Cena se odnosi na kompletan set gumene patosnice za vaš MAN eTGE (2020-). Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, prilagođene vašem vozilu. Ukoliko je model vašeg vozila specifičan, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, svaka garnitura patosnica savršeno odgovara vašem vozilu.

Pogledajte našu ponudu gumenih i tepih patosnica

Naše gumene patosnice su samo jedan deo naše široke ponude auto patosnica. Pored gumene varijante, takođe nude i tepih patosnice za vaše vozilo. Posetite našu stranicu da biste istražili našu potpunu ponudu i pronašli najbolju opciju za vaše potrebe.

Prednosti

  • Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta
  • Precizno prilagođene dimenzijama vašeg vozila
  • Dodatno ojačana za dugotrajnu upotrebu
  • Visok nivo fleksibilnosti i udobnosti
  • Čuvaju čistoću unutrašnjosti vašeg vozila
  • Jednostavne za održavanje
  • TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu

Naručite svoj set gumenih patosnica za MAN eTGE (2020-) danas i pružite najbolju moguću zaštitu i udobnost svom vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja