рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Land Rover Range Rover Sport I (2005-2012) – Frogum 402461

4.680 рсд

SKU: GTC1373 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE LAND ROVER RANGE ROVER SPORT I (2005-2012) – FROGUM 402461

Izuzetan kvalitet i odgovaraju vašem vozilu

Auto patosnice su od izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Land Rover Range Rover Sport I (2005-2012). Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna sigurnost i izdržljivost

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Višeslojni dizajn za maksimalnu zaštitu

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Izuzetan kvalitet
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne
  • Fiksatori za sprečavanje pomeranja
  • Ojačana vozačeva patosnica
  • Visina ruba: 12mm
  • Lake za održavanje
  • Bezbednosna lista materijala odobrena od strane Evropske Unije
  • Set od dve prednje i dve zadnje patosnice

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i precizan dizajn
  • Lake za održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa

Narudžbom ovih gumih patosnica za Land Rover Range Rover Sport I (2005-2012) možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski proizvod koji će savršeno odgovarati vašem vozilu. U mom iskustvu korišćenja ovih patosnica, primetio sam da pružaju izvanrednu zaštitu enterijera vašeg vozila. Osim toga, lake su za održavanje i nemaju neprijatne mirise. Takođe, njihov višeslojni dizajn i fiksatori za sprečavanje pomeranja daju dodatnu sigurnost i izdržljivost.

Nećete pogrešiti sa ovim gumem patosnicama. Kada su u pitanju patosnice za Range Rover Sport I (2005-2012), ove su definitivno najbolji izbor.

  • Napomena: Set sadrži dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. *

Naručite gumene patosnice za Land Rover Range Rover Sport I (2005-2012) – Frogum 402461 i osigurajte vrhunsku zaštitu enterijera vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja