рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Kia Stonic (2017-) – Zubri 221335

3.780 рсд

SKU: GTC1240 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE KIA STONIC (2017-) – Zubri 221335

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Odgovarajući izbor za Vaše vozilo

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila koje posedujete. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u nekim slučajevima set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na varijantu, patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Kvalitet i praktičnost

Patosnice su izuzetno praktične i jednostavne za upotrebu. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Njihov rub ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i dugotrajna. Ove gumene auto patosnice su takođe lako održavati i nemaju neprijatan miris gume, koji može biti prisutan kod lošijih kvaliteta.

Osim toga, ove patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), odobrenoj od strane Evropske Unije.

Estetika i montaža

Osim praktičnosti, ove gumene patosnice predstavljaju i estetski dodatak unutrašnjosti vašeg vozila. Njihov savremeni dizajn će se slagati sa svakim enterijerom. Patosnice su jednostavne za montažu i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Set patosnica koji dobijate je savršeno prilagođen vašem vozilu i nećete imati problema sa postavljanjem.

Specifikacije

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Set se sastoji od 4 gumene patosnice (2 prednje i 2 zadnje)
  • Visina ruba: 12 mm
  • Materijal: Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikat: TUV sertifikat

Prednosti

  • Kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija koje odgovaraju vašem vozilu
  • Jednostavna montaža i ne zahteva dodatne modifikacije

Kupite gumene patosnice Kia Stonic (2017-) – Zubri 221335 i unapredite svoje vozačko iskustvo!

(OVO JE OGLASNA PORUKA)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja