рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Kia Sportage (2016-) – Zubri 219688

3.780 рсд

SKU: GTC1791 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE KIA SPORTAGE (2016-) – Zubri 219688

Izuzetnog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Kia Sportage (2016-) su izrađene od visokokvalitetne gume i pružaju izvanrednu zaštitu i udobnost za vaše vozilo. Ove patosnice ne samo da su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Kia Sportage (2016-), već su i izrađene sa posebnom pažnjom prema kvalitetu i detaljima.

Moderan dizajn, precizne dimenzije

Set gumene patosnice sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su modernog dizajna i imaju precizne dimenzije. One savršeno odgovaraju vašem Kia Sportage (2016-), pružajući vam estetski privlačan enterijer i zaštitu od prljavštine i habanja. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sive) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Fiksatore za sigurnost i stabilnost

Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim patosnicama, što dodatno osigurava sigurnost i stabilnost. Ovo sprečava pomeranje patosnica tokom vožnje i obezbeđuje da ostanu na mestu. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Visok rub za čist enterijer

Rub gumene patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Visok rub sprečava prljanje i prosipanje tečnosti po podu, čime štiti originalnu podnu oblogu. Ove gumene patosnice olakšavaju održavanje i čišćenje enterijera vašeg vozila.

TUV sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne standarde. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne i da neće izazvati alergijske reakcije ili neprijatne mirise.

Jednostavna instalacija, bez modifikacija

Gumene patosnice se lako postavljaju bez potrebe za dodatnim modifikacijama. One su precizno oblikovane i pažljivo izrađene da savršeno odgovaraju vašem Kia Sportage (2016-). Instalacija je brza i jednostavna.

Zaključak

Gumene patosnice Kia Sportage (2016-) – Zubri 219688 su izuzetno kvalitetne i pružaju izvanrednu zaštitu i udobnost za vaše vozilo. Sa njima ćete održavati čist i uredan enterijer, dok istovremeno štitite originalnu podnu oblogu od habanja. Kvalitetna guma, fiksatori i visok rub osiguravaju sigurnost i stabilnost patosnica. Uz sve to, ove patosnice su lako održavane i bez neprijatnih mirisa.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i zaštita
  • Estetski privlačan dizajn
  • Jednostavna instalacija

Napomena: Ove gumene patosnice su samo jedan od mnogobrojnih proizvoda koje možete pronaći na OXO MARKET. Posetite našu stranicu da biste videli celokupnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja