рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Kia Ceed (2012-2018) – Zubri 217748

3.780 рсд

SKU: GTC1631 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE KIA CEED (2012-2018) – Zubri 217748

Gumene patosnice za savršenu zaštitu Vašeg automobila

Gumene patosnice Kia Ceed (2012-2018) – Zubri 217748 su kvalitetne patosnice visokog standarda koje će pružiti Vašem automobilu potpunu zaštitu. Ove patosnice su dizajnirane tako da se savršeno uklapaju u Kia Ceed (2012-2018) modele, pružajući Vam mir i udobnost prilikom vožnje. Bez obzira na to da li su Vam potrebne prednje ili zadnje patosnice, ovaj set će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Kvalitetne i funkcionalne patosnice bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice Zubri 217748 su izrađene od vrhunskih materijala koji garantuju dugotrajnost i funkcionalnost. Ne samo da su ove patosnice bez neprijatnih mirisa, već su i izuzetno lake za održavanje. Takođe, one su TUV sertifikovane, što Vam dodatno pruža sigurnost i pouzdanost u njihovu upotrebu.

Precizno prilagođene Vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Osim što se savršeno uklapaju u Vaš automobil, ove patosnice imaju i fiksatore, koji obezbeđuju dodatnu sigurnost i sprečavaju njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, čime je produžen njen vek trajanja. Bez obzira na to da li se odlučite za crne, antracit (tamno-sive) ili bež boju, ove gumene patosnice će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg vozila.

Izuzetno praktične i jednostavne za održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Auto patosnice Zubri 217748 su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Zahvaljujući tome, ove patosnice su izuzetno jednostavne za održavanje i ne zadržavaju neprijatne mirise poput patosnica lošijeg kvaliteta.

Zaštitite svoje vozilo i uložite u kvalitetne gumene patosnice

Gumene patosnice Kia Ceed (2012-2018) – Zubri 217748 su idealan izbor za svakog vozača koji želi da zaštiti svoj automobil na najbolji mogući način. Ne samo da će ove patosnice čuvati enterijer Vašeg vozila od habanja i prljanja, već će Vam pružiti i osećaj udobnosti i sigurnosti tokom vožnje. Zahvaljujući njihovom preciznom dizajnu i odličnom kvalitetu, ove patosnice su dugotrajne i pouzdane.

Uz gumene patosnice Kia Ceed (2012-2018) – Zubri 217748, Vaš automobil će izgledati besprekorno, čak i nakon mnogo godina korišćenja. Ove patosnice su dostupne po povoljnoj ceni i predstavljaju odličan ulog u dugoročnu zaštitu svog vozila.

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada od vrhunskih materijala
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju Vašem vozilu
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Lako održavanje
  • Fiksatori za sigurno prijanjanje
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica
  • Visok rub za maksimalnu zaštitu enterijera

Obogatite enterijer Vašeg vozila i obezbedite mu vrhunsku zaštitu uz gumene patosnice Kia Ceed (2012-2018) – Zubri 217748. Ne samo da će Vam ove patosnice omogućiti čist i udoban enterijer, već će i produžiti vek trajanja Vašeg automobila.

Naručite gumene patosnice Kia Ceed (2012-2018) – Zubri 217748 odmah i uživajte u svim njihovim prednostima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja