рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Kia Ceed (2007-2011) – Zubri 214984

3.780 рсд

SKU: GTC1626 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE KIA CEED (2007-2011) – Zubri 214984

Izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Kia Ceed (2007-2011) – Zubri 214984 su sjajno rešenje za održavanje čistoće vašeg automobila. Bez obzira na sve vremenske uslove ili prljavštinu koju donosite sa sebe, ove patosnice će sačuvati vaš enterijer svežim i čistim.

Tipske i originalne patosnice za vaš automobil

Svaka gumena patosnica je tipska i originalna, posebno dizajnirana da savršeno odgovara modelu Kia Ceed (2007-2011). Za vašu potpunu sigurnost, nema sumnje ili nedoumica – ove patosnice su nedvosmisleno namenjene vašem vozilu.

Moderan dizajn i odlične dimenzije

Gumene patosnice Kia Ceed (2007-2011) – Zubri 214984 su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ovaj set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, pružajući potpunu zaštitu za vaše vozilo.

Dodatni fikseri za veću sigurnost

Patosnice su opremljene fikserima, koji se nalaze na prednjim dve patosnice, kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. To znači da se patosnice neće pomerati tokom vožnje, pružajući vam dodatnu sigurnost i udobnost.

Ojačane vozačeve patosnice za veću izdržljivost

Da biste produžili vek trajanja vaših patosnica, vozačeva patosnica je dodatno ojačana. To znači da će vozačeva strana, koja je najizloženija habanju, biti dodatno zaštićena i izdržljivija. Sa ovim gumama patosnicama, vaša investicija će se isplatiti na duge staze.

Visok rub za maksimalnu čistoću

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ova specijalna karakteristika omogućava da prljavština i voda ostanu zadržani na patosnici, umesto da se razmazuju po podu. Tako ćete uvek imati čist enterijer, bez obzira na spoljne uslove.

Bezbednost i sertifikacija

Gumene patosnice Kia Ceed (2007-2011) – Zubri 214984 su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne standarde i da su bezbedne za upotrebu u vašem vozilu. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji ovih patosnica su odobreni od strane Evropske Unije i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS).

Ovaj set gumenih patosnica uključuje:

  • Dve prednje gumene patosnice
  • Dve zadnje gumene patosnice

Zaključak

Gumene patosnice Kia Ceed (2007-2011) – Zubri 214984 su visokokvalitetne, originalne i tipske patosnice koje će savršeno odgovarati vašem vozilu. Sa njima možete biti sigurni da će vaša unutrašnjost ostati čista i očuvana, sa dodatnom sigurnošću i udobnošću koje pružaju fikseri i ojačana vozačeva patosnica. Sa visokim rubom, vaš enterijer će ostati čist i svež, čak i u najtežim uslovima.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne
  • Tipske i originalne
  • Ojačana vozačeva patosnica

Požurite i nabavite svoj set gumenih patosnica Kia Ceed (2007-2011) – Zubri 214984 danas i osigurajte maksimalnu zaštitu i udobnost za vaše vozilo.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja