рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai Matrix (2001-2008) – Zubri 212420

3.780 рсд

SKU: GTC1901 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI MATRIX (2001-2008) – ZUBRI 212420

Gumene patosnice za vaš Hyundai Matrix

Auto patosnice su neizostavan deo automobila, a gumene patosnice Hyundai Matrix (2001-2008) – Zubri 212420 su upravo ono što vam je potrebno. Ove gumene patosnice su odličnog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa, i pružaju vam sve što očekujete od auto patosnica.

Savršeno odgovarajući modelu vašeg vozila

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. U svakom setu se dobiju dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su precizno dizajnirane da se savršeno uklapaju u više od pomenuti model. Ove gumene patosnice su modernog dizajna i poseduju fiksatore na prednjim patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana da bi bila izdržljivija i imala duži vek trajanja.

Estetski i funkcionalno rešenje

Gumene patosnice Hyundai Matrix (2001-2008) – Zubri 212420 su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Njihov rub ima visinu od 12mm, što osigurava da se čistoća enterijera vašeg vozila održava na visokom nivou. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris kao neke patosnice lošijeg kvaliteta.

Kvalitetan materijal i sertifikacija

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna. Takođe, ove patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji gumenih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Pogledajte našu ponudu

Cena koja je naznačena važi za 1 set gumenih patosnica. Osim ovog modela, imamo još mnogo vrsta gumenih i tepih patosnica za različite modele automobila. Pregledajte našu kompletnu ponudu i pronađite idealne patosnice za vaše vozilo.


Prednosti:
– Izuzetan kvalitet
– Precizan dizajn koji se savršeno uklapa u vozilo
– Visoka fleksibilnost i dugotrajnost


**Učinite svoj automobil udobnijim i čistijim i poručite gumene patosnice Hyundai Matrix (2001-2008) – Zubri 212420 odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja