рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai ix35 (2010-2015),(2015-) – Zubri 216634

3.780 рсд

SKU: GTC1868 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI ix35 (2010-2015),(2015-) – Zubri 216634

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su jedan od najvažnijih dodataka za vaš automobil. One drže vaš automobil čistim i sprečavaju oštećenja na podu prouzrokovana prljavštinom, vodom i drugim spoljašnjim faktorima. Pored toga, gumene patosnice mogu dodati i estetsku vrednost vašem vozilu.

Sve gumene patosnice koje možete pronaći u našem asortimanu su izuzetnog kvaliteta. Napravljene su od visoko kvalitetne gume koja je fleksibilna, ali istovremeno čvrsta i izdržljiva. Ne morate se brinuti zbog neprijatnih mirisa koje neke jeftinije patosnice mogu imati, jer naše gumene patosnice nemaju takav problem.

Precizno izrađene za Vaš automobil

Sve gumene patosnice koje nudimo su tipske i originalne. To znači da će savršeno odgovarati vašem Hyundai ix35 (2010-2015),(2015-) vozilu. Možete biti sigurni da ste dobili patosnice koje su namenski izrađene za vaš automobil.

Moderan dizajn i bezbednost u vožnji

Naš set gumenih patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice, koje precizno odgovaraju vašem tipu vozila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Ove patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice da bi se dodatno učvrstili i sprečili pomeranje. Ovi fiksatori su prisutni samo onde gde je to fabrički predviđeno.

Sa visinom ruba od 12mm, naše gumene patosnice pružaju dodatnu zaštitu enterijera vašeg automobila od prljavštine i vlage. Bez obzira da li je napolju kiša, prašina ili blato, vaš enterijer će biti zaštićen.

Jednostavno za održavanje i bezbedno za korišćenje

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Možete ih jednostavno izvaditi iz vozila i očistiti vodom ili običnim sredstvom za čišćenje. Ne morate se brinuti o tome da će gumene patosnice ostaviti tragove na podu vašeg automobila. Pružajući maksimalnu sigurnost, sve naše patosnice su TUV sertifikovane. Svi materijali koji su korišćeni u proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Set gumenih patosnica za Hyundai ix35 (2010-2015),(2015-)
  • Boje: crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila
  • Visina ruba: 12mm
  • Lako održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane
  • Fiksatori za učvršćivanje na prednjim dve patosnice

Prednosti

  • Savršeno odgovarajuća gumena patosnica za Hyundai ix35 (2010-2015),(2015-) vozilo
  • Bez neprijatnih mirisa gume, zahvaljujući visoko kvalitetnom materijalu
  • Dodatna zaštita enterijera od prljavštine i vode
  • Jednostavne za održavanje i čišćenje
  • Sigurnost u vožnji zahvaljujući fikserima na prednjim dve patosnice
  • Ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja

Ne propustite priliku da svoj Hyundai ix35 (2010-2015),(2015-) opremite gumnenim patosnicama koje će ga zaštititi i dodati mu dodatnu vrednost. Poručite vaše patosnice već danas i uživajte u vožnji sa stilom.

Da biste naručili ovaj proizvod, jednostavno dodajte ga u korpu i nastavite sa procesom kupovine. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja