рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai i30 III (2017-2020) – Frogum 547884

3.780 рсд

SKU: GTC1277 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI I30 III (2017-2020) – FROGUM 547884

Gumene Patosnice za Vaš Hyundai i30 III

Gumene patosnice su obavezna oprema za svaki automobil, a posebno za Vaš Hyundai i30 III. Njihova uloga je da zaštite unutrašnjost Vašeg vozila od prljavštine, vlage i ogrebotina. Sa Frogum gumenen patosnicama, možete biti sigurni da ćete imati vrhunsku zaštitu za Vaš automobil.

Izuzetan kvalitet i bez neprijatnih mirisa

Frogum gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je bez mirisa. Nećete se morati brinuti o neprijatnom mirisu gume koji se ponekad javlja kod jeftinijih patosnica. Ove patosnice pružaju vrhunsku zaštitu, ali i održavaju čist i svež miris u Vašem automobilu.

Tipske patosnice za savršeno pristajanje

Sve Frogum gumene patosnice su tipske, što znači da su originalne i savršeno odgovaraju za Vaš Hyundai i30 III. Njihove dimenzije su precizno prilagođene kako bi se optimalno uklopile u unutrašnjost Vašeg vozila. Nećete morati brinuti o tome da li će patosnice odgovarati ili imati neprijatan izgled, jer su specijalno dizajnirane za Vaš model automobila.

Lagano održavanje i dugotrajnost

Frogum gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Možete ih jednostavno izvaditi iz automobila i očistiti od prljavštine. Takođe, ove patosnice su veoma izdržljive i dugotrajne. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Moći ćete dugo uživati u kvalitetnoj zaštiti koju pružaju Frogum gumene patosnice.

TUV sertifikat i bezbednost

Frogum gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitet i sigurnost. Svi korišćeni materijali su odobreni od strane Evropske Unije i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS). Možete biti sigurni da koristite proizvod koji je bezbedan za Vas i Vašu porodicu.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno pristajanje uz originalne dimenzije Vašeg Hyundai i30 III
  • Lagano održavanje i dugotrajnost

Zaštitite Vaš Hyundai i30 III uz Frogum gumene patosnice!

Nabavite svoj set gumenih patosnica i uživajte u vrhunskoj zaštiti Vašeg vozila. Ne samo da će Vaš automobil biti zaštićen od prljavštine i ogrebotina, već će imati i elegantan izgled. Ne oklevajte, već se opredelite za kvalitetne patosnice koje će Vam pružiti dugotrajnu zaštitu.

Posetite našu prodavnicu OXO MARKET i pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica. Uverite se zašto su Frogum patosnice najbolji izbor za Vaš automobil.

Naručite ove gumene patosnice odmah i iskusite vrhunsku zaštitu koju pružaju Frogum gumene patosnice za Hyundai i30 III!

Specifikacije

  • Boja: Crna
  • Set patosnica: Dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno pristajanje uz originalne dimenzije Vašeg Hyundai i30 III
  • Lagano održavanje i dugotrajnost

Ne oklevajte, nabavite Frogum gumene patosnice za Vaš Hyundai i30 III i zaštitite Vaš automobil na najbolji mogući način!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja