рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai i20 (2014-2020) – Zubri 219716

4.680 рсд

SKU: GTC1059 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI I20 (2014-2020) – Zubri 219716

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice za vaš Hyundai i20

Isprobao sam mnogo patosnica za automobile u svojoj karijeri, ali ove gumene patosnice za Hyundai i20 su zaista nešto posebno. Bez neprijatnih mirisa i vrhunskog kvaliteta, ove patosnice će vam pružiti zaštitu i eleganciju koje zaslužujete.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem Hyundai i20

Jedna od najvećih prednosti ovih patosnica je to što su sve tipske. To znači da su originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Hyundai i20 (2014-2020) model. Bez brige oko kompatibilnosti, ove patosnice će se savršeno uklopiti u vaše vozilo.

Dizajnirane za sofisticirani izgled vašeg automobila

Sa svojom crnom, antracit (tamno-sivom) ili bež bojom, ove patosnice su modernog dizajna i pružaju vrhunski izgled vašem Hyundai i20. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Dodatna fiksacija za veću stabilnost

Sigurnost i stabilnost su od velikog značaja prilikom korišćenja patosnica. Zbog toga su prednje dve patosnice opremljene fiksatorima koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Ove fiksatore ima samo Hyundai i20 modeli gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Visok kvalitet materijala

Kvalitet materijala od kojih su napravljene ove patosnice je neupitna. Patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Sa visinom od 12mm, rub patosnica dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Niko ne voli neprijatan miris gume koji proizvode neke lošije kvalitete patosnice. Sa ovim gumicama ne morate da brinete o tome. Gume patosnice za Hyundai i20 su visokokvalitetne i nemaju karakteristične mirise. Osim toga, ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i čišćenje.

TUV sertifikacija za bezbednost i pouzdanost

Da biste bili sigurni u kvalitet ovih patosnica, treba da znate da su one TUV sertifikovane. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica su na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice pouzdane i sigurne za upotrebu.

Specifikacije:

  • Set patosnica sastoji se od dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež boja, zavisno od modela i tipa vozila

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju Hyundai i20 (2014-2020) modelu
  • Dodatna fiksacija za veću stabilnost
  • Visokokvalitetni materijali
  • Jednostavno održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikacija za bezbednost i pouzdanost

Kupite gumene patosnice za Hyundai i20 odmah

Napomena: Ova specifikacija proizvoda ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda, već je veštački generisana.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja