рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai i20 (2009-2014) – Zubri 216094

3.780 рсд

SKU: GTC2141 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI i20 (2009-2014) – Zubri 216094

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju vrhunsku zaštitu za vaš Hyundai i20 (2009-2014). One su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem konkretnom modelu vozila.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Ove gumene patosnice su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju unutrašnjosti vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Bezbedne i čvrste fiksacije

Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Ovi fiksatori se nalaze samo na modelima vozila gde je fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi imala produžen vek trajanja.

Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Gumene auto patosnice su veoma jednostavne za održavanje i nemaju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

TUV sertifikat i bezbednost

Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Ponuda i cene

Cena je za kompletan set gumenih patosnica, uključujući dve prednje i dve zadnje patosnice. Ove gumene patosnice su uvežene iz Češke.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice odgovaraju vašem modelu vozila
  • Fiksatori za dodatnu čvrstoću i sigurnost

Dajte svojem Hyundai i20 (2009-2014) dodatnu zaštitu i unapredite unutrašnjost svog vozila sa setom gumene patosnice od Zubri 216094. Usluga: OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja