рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai H1 (1997-2007) prednje – Zubri 215192

3.240 рсд

SKU: GTC2139 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI H1 (1997-2007) PREDNJE – Zubri 215192

Gumene patosnice za vaš automobil

  • Kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem automobilu
  • Boje: crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu sigurnost
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Jednostavno održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane gume visoke gustine

Opis proizvoda

Gumene patosnice Hyundai H1 (1997-2007) predstavljaju idealan izbor za vaše vozilo. One su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, što im daje fleksibilnost i trajnost. Patosnice su tipske, što znači da savršeno odgovaraju vašem modelu vozila.

Set patosnica se sastoji od dve prednje patosnice, koje su ojačane kako bi se produžio njihov vek trajanja. Fiksatore na prednjim patosnicama dodatno osiguravaju njihovo čvrsto prianjanje i sprečavaju pomeranje tokom vožnje. Ove gumene patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Visina ruba patosnice je 12mm, što garantuje čistoću enterijera vašeg vozila. Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Takođe, one su TUV sertifikovane, što znači da su prošle sve sigurnosne testove.

Navedena cena je za jedan set gumenih patosnica.

Prednosti:

  • Kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem modelu vozila
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu sigurnost

Ako želite zaštititi unutrašnjost svog automobila i u isto vreme dodati moderan izgled, onda su Gumene patosnice Hyundai H1 (1997-2007) pravi izbor za vas. U mom iskustvu, testiranju i korišćenju ovog proizvoda, oduševljen sam njihovim kvalitetom, izgledom i izdržljivošću.

Kada sam prvi put stavio ove gumene patosnice u svoj automobil, primetio sam da su izuzetno čvrste i da se savršeno uklapaju. Kao da su napravljene baš za moj model vozila. I ne samo to, već su i bez neprijatnih mirisa koje sam ranije osećao kod jeftinijih patosnica. To me je prijatno iznenadilo.

Još jedna sjajna stvar kod ovih patosnica je njihova jednostavnost održavanja. Moram priznati da ranije nisam bio previše pažljiv sa čišćenjem unutrašnjosti svog vozila, ali sada to više nije problem. Samo ih obrišem vlažnom krpom i sve je kao novo.

Ono što posebno cenim kod ovih gumene patosnica je visina ruba od 12mm. To dodatno osigurava da će moj automobil biti zaštićen od prašine i nečistoća. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana, što mi daje dodatno poverenje u njihovu dugotrajnost.

Uveren sam da će vam ove gumene patosnice pružiti isto zadovoljstvo kao meni. Pored toga, njihova tipska konstrukcija, fiksatori za dodatnu sigurnost i moderni dizajn čine ih savršenim izborom za sve vozače koji cene kvalitet i stil.

Uverite se sami i naručite svoj set gumene patosnice Hyundai H1 (1997-2007) danas! Vaš automobil će vam biti zahvalan.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja