рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Honda City (2009-2014) – Zubri 216122

3.780 рсд

SKU: GTC1772 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HONDA CITY (2009-2014) – ZUBRI 216122

Gumene patosnice Honda City (2009-2014) – Zubri 216122

Gumene patosnice za Honda City (2009-2014) će transformisati vaš automobil i pružiti vrhunsku zaštitu enterijera. Napravljene su od visoko kvalitetne gume, bez neprijatnih mirisa. Ove tipske patosnice su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju modelu automobila koji imate.

Kvalitetne i tipske gumene patosnice

Auto patosnice za Honda City (2009-2014) su originalne, tipske i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Sve patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Auto patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visina ruba od 12mm za čist enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Model: Honda City (2009-2014)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Visina rubeva: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikovane

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet – Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske i originalne – Nedvosmisleno odgovaraju modelu automobila za koji su proizvedene.
  • Laka i jednostavna ugradnja – Patosnice se ne moraju dodatno modifikovati.
  • Sigurnost i čistoća – Visina rubeva od 12mm obezbeđuje čistoću enterijera vašeg automobila.
  • Fiksatori za dodatno učvršćivanje – Prednje patosnice imaju fiksatore koji sprečavaju pomeranje.

ZAKLJUČAK

Ukoliko želite vrhunsku zaštitu enterijera vašeg Honda City automobila (2009-2014), gumene patosnice Honda City – Zubri 216122 su pravi izbor za vas. Sa njima, vaš automobil će izgledati elegantno, a vi ćete uživati u čistom i urednom enterijeru. Ne morate brinuti o neugodnim mirisima ili nekompatibilnosti sa vašim modelom automobila, jer su ove patosnice prilagođene upravo vama. Uverite se sami zašto su brojni vozači već odabrali ove gumene patosnice za svoje automobile.

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet gume
  • Tipske i originalne patosnice
  • Laka i jednostavna ugradnja
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja