рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Transit V184 (2000-2006) Prednje – Zubri 212095

3.240 рсд

SKU: GTC2118 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD TRANSIT V184 (2000-2006) PREDNJE – ZUBRI 212095

Gumene patosnice visokog kvaliteta koje će savršeno odgovarati vašem modelu Ford Transit V184 (2000-2006). Bez neprijatnih mirisa i izrađene po meri, ove patosnice će zaštititi vaše vozilo i pružiti vam udobnost i stil.

Gumeni patosnice visokog kvaliteta

Naš set gumene patosnice je izuzetno kvalitetan proizvod bez neprijatnih mirisa. Svaka patosnica je tipska i originalna, što znači da će savršeno odgovarati vašem Ford Transit V184 (2000-2006). Možete biti sigurni da su ove patosnice napravljene za vaš automobil.

Precizan dizajn i moderna estetika

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali može da sadrži samo prednje dve patosnice za određeni model. Naš set je modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna bezbednost i trajnost

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Patosnice su lako montirane i ne zahtevaju dodatne modifikacije. Takođe, patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice koji dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje patosnica. Ovi fiksatore su dostupni samo tamo gde je fabrički predviđeno. Na taj način, možete biti sigurni da će patosnice ostati na svom mestu tokom vožnje.

Lako održavanje i visokokvalitetni materijali

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što osigurava da će vaše vozilo ostati čisto. Ove gumene patosnice su lako održavati i nemaju neprijatne mirise koji se obično javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. Izrađene su od gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali koji se koriste za njihovu proizvodnju nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Set za prednje patosnice

Uz ovaj set dobijate dve gumene patosnice prednjeg dela vozila, dizajnirane specifično za model Ford Transit V184 (2000-2006). Cena koja je navedena odnosi se na kompletan set gumenih patosnica.

Zemlja uvoza

Češka

Naša ponuda

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica za razne automobile. Imamo širok izbor patosnica visokog kvaliteta koji će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Prednosti:

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Tipske i originalne za vaš Ford Transit V184 (2000-2006)
  • Precizan dizajn i moderna estetika
  • Dodatna bezbednost i trajnost
  • Lako održavanje i visokokvalitetni materijali
  • Set za prednje patosnice
  • Pogodne za vaš model vozila
  • Bez neprijatnih mirisa

Naručite svoj set gumene patosnice Ford Transit V184 (2000-2006) Prednje – Zubri 212095 i poboljšajte svoje iskustvo vožnje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja