рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Mondeo III (2010-2014) – Zubri 215864

3.780 рсд

SKU: GTC2115 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD MONDEO III (2010-2014) – ZUBRI 215864

Gumene patosnice bez premca za vaš automobil

Gumene patosnice su neizostavan dodatak za svakog vozača koji želi da održava unutrašnjost svog automobila čistom i urednom. Ali ne zadovoljavaju sve patosnice iste standarde kvaliteta i estetike. Zahvaljujući Gumenoj patosnici Ford Mondeo III (2010-2014) – Zubri 215864, možete biti sigurni da ste dobili vrhunski proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Gumeni štitnik za vaš automobil

Ove gumene patosnice su posebne po mnogo čemu. Prvo, izrađene su od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna. To znači da će se patosnice savršeno uklopiti u vaš automobil i pružiti vam maksimalnu zaštitu od prljavštine, vlage i habanja.

Tipične patosnice za vaš automobil

Gumene patosnice za Ford Mondeo III (2010-2014) su napravljene posebno za taj model automobila, što znači da će savršeno odgovarati vašim podnim prostirkama. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u zavisnosti od modela i tipa vozila, set može uključivati samo prednje dve patosnice.

Dizajniranje sa stilom

Gumene patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila. Bez obzira na boju, možete biti sigurni da ove patosnice imaju modern i elegantan dizajn. Njihove precizne dimenzije savršeno odgovaraju enterijeru vašeg Ford Mondeo III (2010-2014) automobila.

Jednostava ugradnja i sigurnost

Ove gumene patosnice su veoma jednostavne za ugradnju i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Ovo je posebno bitno za vašu sigurnost, jer će perfektno prijanjati uz pod vašeg automobila.

Duži vek trajanja

Kako bi vam patosnice služile tokom dugog vremenskog perioda, vozačeva patosnica je dodatno ojačana. Ojačanje omogućava duži vek trajanja i pouzdanu zaštitu vašeg automobila.

Lako održavanje i bez mirisa

Nije potrebno trošiti mnogo vremena i energije na održavanje ovih gumena patosnica. Jednostavno ih možete očistiti i osušiti, nakon čega će izgledati kao nove. Takođe, nije potrebno brinuti o neprijatnom mirisu gume, jer su ove patosnice napravljene od materijala koji ne emituje neugodne mirise.

Sertifikovane i bezbedne

Nijedna kupovina nije zaista dobra bez garancije sigurnosti. Zato su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, što je znak njihove izuzetne kvalitete i bezbednosti. Svi materijali korišćeni pri izradi patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Iznenađujuće pristupačna cena

Verovatno mislite da je ovako kvalitetan proizvod preskup. Ali ova gumena patosnica Ford Mondeo III (2010-2014) – Zubri 215864 je izuzetak. Pored svih prednosti i kvaliteta koje pruža, cena je iznenađujuće pristupačna. Za cenu jednog seta gumenih patosnica, dobićete trajnu zaštitu za podove svog automobila.

Dozvolite da vam pokažem prednosti ovih gumenih patosnica:

  • Visokokvalitetna guma za maksimalnu zaštitu
  • Precizne dimenzije za savršeno prijanjanje
  • Jednostavna ugradnja bez modifikacija
  • Sigurnost zahvaljujući fiksatorima na prednjim patosnicama
  • Ojačana vozačeva patosnica za duži vek trajanja
  • Lako održavanje i bez mirisa
  • Sertifikovane i bezbedne patosnice
  • Pristupačna cena za vrhunski kvalitet

Zaključak

Ako želite najbolju zaštitu za podove svog Ford Mondeo III (2010-2014) automobila, Gumena patosnica Ford Mondeo III (2010-2014) – Zubri 215864 je izbor koji nećete požaliti. Sa svojom vrhunskom kvalitetom, modernim dizajnom i jednostavnom ugradnjom, ove patosnice su savršen izbor za sve vozače koji žele da sačuvaju unutrašnjost svog vozila.

Naručite svoj set gumenih patosnica danas i uverite se u sve prednosti koje vam pružaju!

SPECIFIKACIJA

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Dimenzije: Prednje dve patosnice + zadnje dve patosnice (u zavisnosti od modela)
  • Materijal: Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Ojačanje: Da
  • Sertifikacija: TUV
  • Težina: Varira u zavisnosti od modela automobila
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti:

  • Visokokvalitetna guma za maksimalnu zaštitu
  • Precizne dimenzije za savršeno prijanjanje
  • Jednostavna ugradnja bez modifikacija

PORUČITE SVOJ SET GUMENIH PATOSNICA I ODRŽAVAJTE UNUTRAŠNJOST SVOG AUTOMOBILA ČISTOM I UREDNOM!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja