рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford KA II (2009-2016) – Zubri 213685

3.780 рсд

SKU: GTC1688 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD KA II (2009-2016) – Zubri 213685

Gumene patosnice visokog kvaliteta koje će savršeno odgovarati vašem Ford KA II vozilu.

Izuzetno kvalitetne i bez mirisa

Auto patosnice su vrhunskog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Možete biti sigurni da će vaš automobil mirisati sveže i prijatno.

Precizno izrađene za vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, napravljene posebno za Ford KA II (2009-2016). Nećete imati problema sa pasovanjem ili nedoslednostima. Ove patosnice će savršeno odgovarati vašem modelu automobila.

Moderan dizajn i visokokvalitetni materijali

Sa crnom, antracit (tamno-sivom) ili bež bojom, ove gumene patosnice će se stilski uklopiti u enterijer vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, pružajući potpunu zaštitu za podove vašeg automobila. Vozačeva patosnica je posebno ojačana da bi trajala još duže.

Zaštita i jednostavno održavanje

Sa visinom od 12 mm, rub patosnice pruža dodatnu zaštitu od prljavštine i vlage, čuvajući unutrašnjost vašeg vozila čistom. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i neće ostavljati neprijatne mirise, za razliku od jeftinijih varijanti. Proizvedene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Potvrdjena bezbednost i pouzdanost

Gumene patosnice su TUV sertifikovane i potpuno bezbedne za upotrebu. Svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni u kvalitet i pouzdanost ovih patosnica.

Jednostavna instalacija i savršeno pasovanje

Nema potrebe za dodatnim modifikacijama ili alatima. Ove gumene patosnice su dizajnirane da se lako instaliraju i potpuno se uklapaju u vaše vozilo. Ukoliko je to fabrički predviđeno, patosnice poseduju fiksatore za dodatnu sigurnost.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Precizno izrađene za Ford KA II (2009-2016)
  • Moderan dizajn i visokokvalitetni materijali

Narudžbina je samo jedan klik dalje! Nabavite ove gumene patosnice za vaš Ford KA II (2009-2016) već danas i zaštitite unutrašnjost vašeg vozila na najbolji mogući način.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja