рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Tipo Kombi (2016-) – Zubri 221037

3.780 рсд

SKU: GTC1754 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT TIPO KOMBI (2016-) – Zubri 221037

Izuzetan kvalitet bez mirisa

Gumene patosnice za Fiat Tipo Kombi su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji nema neprijatan miris. Ove auto patosnice su vrhunskog kvaliteta i pružaju izvanrednu zaštitu za unutrašnjost vašeg vozila.

Precizno dizajnirane i tipske

Sve gumene patosnice su tipske i precizno dizajnirane kako bi se savršeno uklopile u vaše vozilo. Bez obzira na model ili tip automobila koji vozite, ove patosnice su nedvosmisleno odgovarajuće za Fiat Tipo Kombi (2016-). Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, a u nekim slučajevima set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Moderan dizajn prilagođen vašem vozilu

Gumene patosnice dolaze u atraktivnoj crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, zavisno od modela i tipa vašeg vozila. Ovaj moderni dizajn savršeno će se uklopiti u enterijer vašeg Fiat Tipa Kombi. Patosnice su izrađene sa visokom preciznošću kako bi se idealno prilagodile vašem vozilu.

Dodatna sigurnost i dugovečnost

Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice, koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja. Ove gumene patosnice su veoma izdržljive i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Visoki rub za čist enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čist enterijer vašeg vozila. Bez obzira na uslove vožnje, ove gumene patosnice će zadržati prljavštinu, pesak i vlagu unutar svojih granica, čuvajući vaš automobil čistim i urednim.

Sertifikovane i sigurne

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice potpuno bezbedne za korišćenje.

Cena i zemlja uvoza

Navedena cena odnosi se na 1 set gumene patosnice. Ove patosnice uvoze se iz Češke Republike, što garantuje visok kvalitet i pouzdanost proizvoda.

Pogledajte našu ponudu

U našem asortimanu možete pronaći širok izbor gumene i tepih patosnica. Posetite našu prodavnicu i pregledajte kompletnu ponudu.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez mirisa
  • Precizno dizajnirane i tipske
  • Moderan dizajn prilagođen vašem vozilu

UPOZNAJTE NAJNOVIJE GUMENE PATOSNICE ZA FIAT TIPO KOMBI!
Za unutrašnjost vašeg vozila koja odiše stilom, udobnošću i zaštitom, odaberite gumene patosnice za Fiat Tipo Kombi. Hoćete li se odlučiti za klasičnu crnu, modernu antracit ili elegantnu bež boju, ove patosnice će se savršeno uklopiti u vaše vozilo. Izrađene su bez neprijatnih mirisa, sa preciznim dimenzijama i vrhunskim materijalima koji će osigurati dugotrajnost i sigurnost. Ne propustite priliku da zaštitite svoj automobil uz stilizovane i praktične gumene patosnice za Fiat Tipo Kombi!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja