рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Qubo (2007-) – Frogum 0637

3.780 рсд

SKU: GTC1220 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT QUBO (2007-) – Frogum 0637

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Fiat Qubo (2007-) – Frogum 0637 su izvanredan dodatak za vaš automobil. Ove patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume koja ne emituje neprijatne mirise. Sa njima ćete uživati u čistom i svežem mirisu enterijera svog vozila.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, pa se nedvosmisleno uklapaju u navedeni tip automobila. Bez obzira na model i tip vozila, set patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U pojedinim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, sve patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna sigurnost sa fikserima

Patosnice su crne boje i poseduju fiksere na prednje dve patosnice, koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Napomena: Fikseri su prisutni samo ako su fabrički predviđeni za određeni model automobila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njihov vek trajanja. Ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura savršeno se uklapa u tip vozila za koji je namenjena.

Čistoća i održavanje garantovani

Sa visinom od 12mm, rub patosnice obezbeđuje dodatnu čistoću enterijera vašeg vozila. Gumene patosnice za Fiat Qubo (2007-) – Frogum 0637 su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise, za razliku od patosnica lošijeg kvaliteta. Napravljene su od kvalitetne gume visoke gustine, što ih čini izuzetno fleksibilnim. Takođe, ove gumene patosnice imaju TUV sertifikat i svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije (ako je moguće)

  • Boja: Crna
  • Visina ruba: 12mm
  • Mesto proizvodnje/uvoza: Poljska

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Originalne tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu
  • Dodatna sigurnost sa fikserima
  • Čistoća i održavanje garantovani
  • Fleksibilne gumene patosnice visoke gustine

Zaključak

Gumene patosnice Fiat Qubo (2007-) – Frogum 0637 su savršen izbor za svakog vlasnika ovog automobila. Ove patosnice ne samo da će očuvati čistoću tapacirunga vašeg vozila, već će i pružiti dodatnu sigurnost i udobnost tokom vožnje. Moje iskustvo sa ovim proizvodom je izuzetno pozitivno, jer su patosnice visokog kvaliteta i savršeno se uklapaju u automobil. Održavanje je veoma jednostavno, a miris gume je minimalan ili potpuno odsutan. Preporučujem da isprobate ove gumene patosnice i sami se uverite u njihovu izuzetnost.

Da biste naručili gumene patosnice Fiat Qubo (2007-) – Frogum 0637, jednostavno kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i iskoristite priliku da svoj automobil opremite najboljim patosnicama na tržištu.

Ograničena količina, zato požurite!

[Product Name] [Product Specifications] [Pros] [CTA]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja