рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Punto (2012-2018) – Zubri 214774

3.780 рсд

SKU: GTC1689 Kategorije: ,

gumene-patosnice-fiat-punto-2012-2018-zubri-214774

GUMENE PATOSNICE FIAT PUNTO (2012-2018)

Gumene patosnice za Fiat Punto su vrhunskog kvaliteta i pružaju izvanredan doživljaj vožnje. Ove patosnice su napravljene tačno po meri vozila i garantuju savršeno prianjanje.

Izuzetno kvalitetne

Naše gumene patosnice za Fiat Punto su izuzetno kvalitetne i ne emituju neprijatne mirise. Izrađene su po najvišim standardima kako bi pružile dugotrajan i efikasan zaštitni sloj za vaše vozilo.

Tipske i originalne

Sve patosnice su tipske i originalne, što znači da tačno odgovaraju vašem Fiat Puntu (2012-2018). Bez ikakve sumnje, ove patosnice su pravi izbor za vaše vozilo.

Moderan dizajn

Gumene patosnice za Fiat Punto su modernog dizajna i savršeno se uklapaju u enterijer vašeg automobila.

  • Precizne dimenzije – Patosnice su izrađene tačno po meri vozila kako bi savršeno odgovarale i pružile potpunu zaštitu.

Siguran i čist enterijer

  • Fiksatori za dodatnu sigurnost – Patosnice imaju fiksatore na prednje dve patosnice koji sprečavaju pomeranje i osiguravaju dodatnu sigurnost prilikom vožnje.
  • Čistoća enterijera – Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava da vaš enterijer ostane čist i bez prljavštine.

Lak za održavanje

Gumene patosnice za Fiat Punto su veoma jednostavne za održavanje. Jednostavno ih operite vodom i sapunicom, a zatim osušite. Tako će vaše patosnice uvek izgledati kao nove.

Sertifikovane i bezbedne

Naše gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da garantuju visok kvalitet i bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Ovde je kompletna ponuda gumenih i tepih patosnica.

Ne gubite više vreme, nabavite gumene patosnice za vaš Fiat Punto (2012-2018) danas i osigurajte vrhunsku zaštitu i udobnost za svoje vozilo.

Prednosti:
– Izuzetan kvalitet
– Savršeno prianjanje
– Moderan dizajn

Naručite odmah i iskusite neprevaziđenu zaštitu i udobnost sa našim gumenskim patosnicama za Fiat Punto (2012-2018).

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja