рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat 500L (2013-) – Zubri 219134

3.780 рсд

SKU: GTC1752 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT 500L (2013-) – ZUBRI 219134

Auto patosnice bez neprijatnih mirisa visokog kvaliteta

Gumene patosnice su jedan od najvažnijih dodataka za održavanje higijene i zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila. Upravo iz tog razloga, izdvajamo gumene patosnice za Fiat 500L (2013-) koje se odlikuju izuzetnim kvalitetom i poštovanjem prema vašim potrebama.

Tipske i originalne patosnice za vaš Fiat 500L

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Fiat 500L (2013-). Kada investirate u patosnice, želite da budete sigurni da one savršeno odgovaraju vašem vozilu i da su specifično dizajnirane za njega. Sa ovim setom gumene patosnice za Fiat 500L, nećete imati nikakvih briga jer ćete dobiti proizvod koji je prilagođen baš za vas.

Modernog dizajna koji će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg vozila

Naš set gumene patosnice za Fiat 500L je modernog dizajna koji će se harmonično uklopiti u enterijer vašeg vozila. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju, ove patosnice su napravljene da istaknu karakter i eleganciju vašeg Fiat 500L.

Fiksatore za dodatnu sigurnost i stabilnost

Set gumene patosnice za Fiat 500L dolazi sa fiksatorima na prednjim patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Ovi fiksatori su tu da vam pruže dodatnu sigurnost i stabilnost tokom vožnje. Vaša bezbednost i udobnost su nam na prvom mestu, zato smo se pobrinuli da patosnice budu čvrsto postavljene i da ostanu na svom mestu.

Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja

Vozačeva strana je najviše izložena habanju i prljavštini tokom korišćenja automobila. Zato smo se posebno posvetili ojačanju vozačeve patosnice koja će izdržati sve napore koje joj nametnete. Ovaj dodatak omogućava produženi vek trajanja patosnice i garantuje da će ona dugo ostati kao nova.

Održavanje i čistoća bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su veoma lake za održavanje i ne proizvode neprijatne mirise. Ne morate brinuti o tome da će se miris gume zadržati u vašem vozilu. Naš set gumene patosnice za Fiat 500L je napravljen od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i otporna na habanje. Ove patosnice su ne samo funkcionalne, već i estetski prijemčive za svaki enterijer.

Sertifikovane patosnice koje ispunjavaju sve bezbednosne standarde

Naše gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne testove i da zadovoljavaju sve bezbednosne standarde. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni u kvalitet i sigurnost ovih patosnica.

Cena je za 1 set gumene patosnice.


Prednosti:

  • Visok kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice
  • Modernog dizajna koji se savršeno uklapa u enterijer
  • Fiksatore za dodatnu sigurnost i stabilnost
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Održavanje i čistoća bez neprijatnih mirisa
  • Sertifikovane patosnice koje ispunjavaju sve bezbednosne standarde

Ako želite da zaštitite i unapredite izgled enterijera svog Fiat 500L modela, naš set gumene patosnice je idealno rešenje za vas. Uverite se u vrhunski kvalitet i estetski dojam koji ovaj proizvod pruža. Ne čekajte, već odmah poručite svoj set gumene patosnice Fiat 500L (2013-) – Zubri 219134 samo na OXO MARKET platformi!

Poručite odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja